Georgien statslige ordninger for Termite behandling

12/12/2012 by admin

Georgien statslige ordninger for Termite behandling

Hvis du har en termite angreb i dit hus, du har brug at hyre en professionel til at behandle den. Hvis du bor i staten Georgia, skal du sørge for at din pest kontrol selskab følger alle lokale love, som de behandler din ejendom. Sørg for at bede om din skadedyr controller licens, før han begynder at arbejde på dit hus.

Pest Control selskaber skal være licens

Georgien stat lov mandater licenser til alle pest control virksomheder. Georgia Department of Agriculture administrerer disse licenser. For at få en to-årig licens, skal pest control virksomheder indgive en ansøgning, betale et gebyr og registrere alle medarbejdere. Ejer eller bestyrer af virksomheden skal passere en certificeringstest og vise, at hun har mindst to års erfaring arbejder i skadedyrsbekæmpelse; for termite gasning har hun til at passere en ekstra specialisering test og indsende bevis for at hun har deltaget i mindst seks Oversprøjtningerne. Ejer eller bestyrer skal også besidde en college eller Universitet grad i entomologi, sanitære eller folkesundheden engineering eller et relateret område. Denne licens skal vises på en fremtrædende plads i selskabets kontor, og alle medarbejdere skal medbringe en kopi af det på alle tidspunkter. Hver medarbejder i pest kontrol selskab skal underkastes ti timers undervisning for at arbejde uden opsyn.

Pesticider skal være licenseret

De pesticider, som anvendes til behandling af termite skadedyrsangreb er også licenseret af Department of Agriculture. Aldrig har tillid til en pest kontrol selskab, der hævder at have en hemmelig formel for at dræbe termitter. De skal registrere og licensere deres formler, så der er ingen hemmeligheder. Exterminators bruger to typer af kemikalier termite infestationer i Georgien. Den mest almindelige type af behandling bryder kontakten mellem en underjordisk termite koloni og træ de spise. Dette er en jordbehandling og dræbe ikke termitter, men blokerer dem fra dit hus. Anden form for behandling indebærer baiting og dræbe termitter. Dette er mere af en langvarig behandling og kræver regelmæssig overvågning.

Føderale love begrænser pesticider

Føderale lov forbyder brugen af visse kemikalier, da de udgør en trussel mod oprindelige planter og dyreliv eller truede arter af dyr. I nogle tilfælde, er visse pesticider ikke tilladt i nærheden vandkilder, floder eller søer. Environmental Protection Agency vedligeholder en liste over forbudte eller begrænset pesticider. Udbyderen pest control er ansvarlig for at vide, hvilke pesticider, han kan bruge i dit område, og skal bestå en prøve på disse oplysninger, hver gang han fornyer sin licens.

Relaterede artikler