Rug græs fakta

December 17

Ryegrasses er en slægt (en klassificering af beslægtede arter) græsser, som er hjemmehørende i Asien, Europa og Nordafrika, men har senere spredt over hele verden. Rajgræs er især værdsat som foder til husdyr, men bruges også til at gøre hø og som en græs til græsplæner. De trives på frugtbar, veldrænet jord.

Køligt klima

En af fordelene ved rajgræs er, at i modsætning til nogle andre græsser, det typisk ikke godt i et køligt klima. Årlige rajgræs, også kaldet italiensk rajgræs, varer kun en vækstsæson men vokser hurtigt. Dette gør det en populær græs i stater med køligere vejr. Det er også bruges af bygge-og anlægsvirksomheder kan hurtigt etablere en groundcover over en skidt område.

Græs og foderafgrøder

Der findes både foder og græstørv typer rajgræs. Græs græs er specielt til brug i yards eller græsplæner og har ikke de høje udbytter i foderafgrøder sorter. Turf grass har også et giftstof, der gør det en dårlig græs for husdyrbestand. Landmændene skal plante kun foder type af rajgræs til græsning, ifølge University of Wisconsin-udvidelse.

Fysiske egenskaber

Flerårig rajgræs vokser i klumper og når omkring 1 til 2 fod høje. Bunden af anlægget har stive blade. Undersiden af bladene er blank og glat. De fysiske egenskaber af italiensk rajgræs er magen til flerårig rajgræs, bortset fra at italiensk rajgræs er normalt højere. Det vokser omkring 2 til 3 fod høje. Et pund af rajgræs indeholder ca 230.000 frø.

Invasive

Italiensk rajgræs har potentiale til at blive en invasive arter i visse områder og fortrænge mere ønskeligt græsser, ifølge United States Department of Agriculture (USDA). USDA anbefaler, at enhver plantning italiensk rajgræs rådføre sig med deres stat landbrug department eller Cooperative Extension Service vedrørende dens anvendelse.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com