Sådan køber du en Storm ly

December 21

Dødbringende tornadoer og orkaner i de seneste år har fået mange mennesker til at investere i forarbejdet, over - eller under-ground storm krisecentre. Enhver læ du overveje at købe skal gøre tre vigtige ting: standser flyvende vragdele, modstå vinden og giver ventilation. Efter disse enkle trin vil hjælpe dig til at købe en pålidelig, sikker storm husly, der vil beskytte dig og din familie.

Instruktioner

•Indstil din risiko. Overveje, om du bor i et område med en masse tornado eller orkan aktivitet. Anmeld antallet gange du har været under tornado ure og advarsler eller orkanen indberetninger. Når du afgøre, hvor meget risiko du ansigt, beslutte, hvor meget beskyttelse du har brug for at opnå fred i sindet.

•Decide uanset om du ønsker en over - eller under-ground husly, og hvor stor du ønsker det skal være. Også overveje, hvor meget du ønsker at bruge.

Dyrknings storm krisecentre. Tale med naboer eller venner, der har krisecentre. Bede dem om hvordan og hvorfor de valgte deres husly og hvis de er tilfreds med den. Finde husly producenter online, i telefonbogen eller i hjemmet og haven viser. Ring fabrikanter og bede om pris og beskyttelse niveauer i forskellige krisecentre. For at forske online, skriv "storm shelters" i en søgemaskine, eller bruge nedenstående links.

•Spørg følgende spørgsmål før du køber en overjordisk husly, som anbefalet af Storm husly Landsforeningen: er alle vægge og tag testet for snavs slagfasthed? Er ly designet til at håndtere maksimale forventede vindens kræfter? Er taget forbindelse tilstrækkeligt til væggene? Er væggene tilstrækkeligt forankret på gulvet? Vil ly forankres til en plade, der har armeringsjern og er i god stand? Er døren designet til at opfylde indvirkning og vind? Er ly udluftet at give vejrtrækning luft til beboerne og til at lindre de atmosfærisk trykændringer, der følger med tornadoer?

•Spørg disse spørgsmål før du køber en under jorden ly: er alle udsatte eller nær-at-the-overflade elementer testet for snavs slagfasthed? Har læ strukturelle integritet? Er ly ballast for at forhindre hævning fra opdrift af mættede jord? Er ly tilstrækkeligt forseglet for at forhindre vand udsivning? Er døren testet til at modstå vragrester virkninger og vind? Er ly tilstrækkeligt ventilerede?

•Consider køber en storm husly, der har nationale Storm husly foreningens blåstempling. Foreningen er den kun nonprofit organisation til at anvende en sikkerhed og kvalitet standard storm krisecentre. Ingen regering agentur har en standard for storm krisecentre.

Tips & advarsler

  • Når du køber og installerer din storm husly, Sørg for, at bestanden det. Du kan ønsker at lagerføre din husly med siddepladser, vand, nonperishable madforsyninger, en førstehjælpskasse og receptpligtig medicin.
  • Være en informeret forbruger. Storm husly industrien har ingen konstruktion forskrifter til at beskytte dig. Hverken FEMA eller ethvert Universitet attesterer fremstillede krisecentre. Mange Skjul til salg tilbyder ingen dokumentation for at kontrollere kvaliteten eller sikkerheden.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com