Den bedste måde at installere træ hegn indlæg

December 24

Den bedste måde at installere træ hegn indlæg

Træ hegnspæle er almindeligt anvendt ved beregningen af hegn med wire, træ vagtposter og træ paneler. Findes i størrelser, herunder 4 x 4 og 6 af 6 inches firkantet, træ hegnspæle er tilgængelige fra hardware, hjemmet og haven butikker. Korrekt installation af træ indlæg er væsentlige til stabilitet og holdbarheden af hegn. At tage sig tid til korrekt sat et plankeværk indlæg vil give en robust og pålidelig støtte til typen af hegn du vælger.

Instruktioner

•Dig et hul med post hul gravemaskiner, der er tre gange bredden af træ hegn post. Grave hul 12-inches tværs, for eksempel, når du arbejder med en 4 x 4 indlæg. Grave hul mindst en tredjedel længden af den samlede post længde.

•Pour 4 inches af grus i bunden af hullet og tamp det fladt med skovl håndtag. Placer plankeværk post i hullet så det er centreret så meget som muligt.

•Square indlæg så at den ene side er parallel med retningen, wire, Stokke eller paneler vil køre. Stå på forsiden af stillingen og drive en 2-fods 1 af 2 spil i jorden 1-foot eller så ud fra indlægget med en hammer. Juster indsats med én side af stillingen. Flyt til siden af stillingen og drive en anden 1 af 2 spil 1 fod eller deromkring ud fra posten, så den er tilpasset forsiden eller bagsiden af stillingen.

•Sæt en 3-fods længde på 1 af 2 til de to sider af posten, der tilslutter med 1 af 2 stakes. Brug en boremaskine og driver bit til at sikre 1 af 2 til hegnspæl med én træ skrue hver.

•Sæt niveau på den ene side af hegnet post og sikre de 3-mund 1-af-2 til bålet som det flugter. Brug drill og driver til at sikre 3-fods længde med en træ skrue. En anden side af den træ hegn post og sikre de resterende 3-fod 1-af-2 til den anden pæl med en træ skrue.

•Pour hurtig sat konkrete ind i hullet op til et punkt, der er 3 til 4 inches under overfladen af jorden. Tilsæt vand til det konkrete efter producenter retninger. En tommelfingerregel er at tilføje nok vand til at våde beton uden at gøre det alt for tynd.

•Tillad hurtig sat konkrete tørre og grundigt helbrede natten over. Fjerne 1 af 2 understøtter og tilbage fylde omkring post med snavs, der blev fjernet, da grave hullet. Bruge en skovl til at flytte snavs og tamp det i nærheden af stillingen med skovl eller din fod.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com