Hvornår skal trimme en Hosta blomst stængler?

December 26

Hvornår skal trimme en Hosta blomst stængler?

Mens hostas er normalt dyrkes for deres imponerende løv, producere alle sorter også blomster på toppen af høje stængler. Blomst stængler skal i sidste ende skal trimmes fra anlægget til at holde den sund og attraktiv. Når du beslutter dig at trimme afhænger af sorten hosta og din personlige præferencer på plantens udseende.

Tidlige fjernelse

Ikke alle hostas producere attraktive blomster. Mange planter dyrkes i stedet for deres store, farverige blade. Hosta efterlader normalt funktion farve variegations, herunder nuancer af grøn, gul, hvid og lyserød. De små blomster forringer visningen løv. Det tager også energi at producere blomster, som afleder næringsstoffer og energi fra løv produktion. Fjerne blomsterstilke, når de begynder at danne men før åben blomsterknopper i slutningen af foråret og forsommeren. Skære stænglerne på deres base, at fjerne dem helt fra anlægget.

Sen fjernelse

Mange Hostaer, især de mere moderne hybrider, producere høj pigge af imponerende blomster. Mens blade af disse planter er så attraktive som de sorter med ligegyldige blomster, er blomsterne også værdsat. Blomst farve afhænger af typen af hosta, men de fleste typer producerer hvid eller creme blomster, men du kan også finde pink og lilla blomst sorter. Hvis du foretrækker at nyde blomstrer, fjerne blomsterstilke efter sidst af blomsterne begynder at visne.

Andre nødvendige beskæring

Hostas kræver meget lidt ekstra beskæring ud over blomst stilk fjernelse. Skåret ud nogen blade, gule eller dø tilbage om sommeren at fjerne dem hvor de dukker op fra den vigtigste del af anlægget. Hagl - og vejr-beskadigede blade skal fjernes hurtigt, især hvis de er revet. Beskadigede blade giver en indgang for skadedyr og sygdomme, der kan dræbe hosta. Hostas kræve ikke noget beskæring til at opretholde deres form eller størrelse.

Indstillingen frø

Det kan være fristende at lade din hosta at sætte frø ved at efterlade den gamle stilk for at forblive hvis du ønsker at overføre flere planter. De fleste moderne hostas er hybrider, så frøene dannet ikke vil producere en plante identisk til moderplanten. Frø kan ikke engang være levedygtige. Hostas er sjældent dyrket fra frø af disse grunde og i stedet overføres gennem rod division. At lade plante til at sætte frø i stedet for beskæring væk stilken svækker hosta, som energi og næringsstoffer er Omdirigeret fra anlægget til de tredje frø i stedet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com