Sådan får du trisse sporet Garage

12/26/2012 by admin

Sådan får du trisse sporet Garage

Fastgjort til den øverste ende af frame støtte, hjælper garage døren trisse med at flytte døren langs et sæt af metal spor. Både manuelle og automatiske garageporte ansætte en kabel og remskive system, der giver en mekanisk fordel svarende til en blok-og-grej til at reducere den effektive vægt af døren. Hvis en garageport begynder opererer på en måde, rykvise eller ujævn, eller vil ikke flytte på alle, er en defekt remskive ofte årsagen.

Instruktioner

•Åbn garageport normalt hvis døren remskive er operationelle. Med dør i fuldt åben stilling, vedhæfte en C-clamp til hver rulle spor direkte under bunden rullerne på hver side af døren. Hvis remskiven ikke er operationelle, placere læben af en høj-lift gulv jack under bunden af garageporten. Hæve døren med jack, indtil bunden af døren er mindst 16 inches fra gulvet. Indsæt en metal bar, såsom et dæk jern eller koben, gennem hullerne i metal sporene umiddelbart under bunden rullerne fastgjort til siderne af døren. Lavere jack indtil rullerne i bunden af døren hvile på stængerne. For sikkerhed, efterlade stikket sted under døren.

•Sæt en trappestige under trisse eller elektrisk døråbner. Hvis døren er udstyret med en elektrisk dåseåbner, frakoble motoren, Fjern skruerne fra oplukker kabinettet med en stjerneskruetrækker og arbejde beklædning off døråbner med dine hænder.

•Løsn trisse forår beslag hvor beslaget lægger til toppen af døren ramme støtte, med en skruenøgle. Fjern ikke beslaget fra støtte.

•Tag kabel montering klemme fra bunden af garageport med en skruenøgle. Trække kabel fastgørelse klip fra montering kabelklemmen med en tang.

•Tag møtrik fra garage døren trisse aksel med en svensknøgle og arbejde trisse fra beslag med din hånd. Indsæt den nye remskive i monteringsholderen. Erstatte trisse aksel og sikre nut trisse aksel med Skruenøglen.

•Reattach kabel fastgørelse klip til kabel montering klemme i bunden af døren med tænger. Vedhæfte montering kabelklemmen til bunden af døren med Skruenøglen.

•Retighten remskive foråret beslaget øverst på dørkarmen støtte med Skruenøglen. Til døre med elektriske dåseåbnere, sikre huset på plads med skruer og skruetrækker og stik i åbneren.

•Tag C-klemmer eller gulv jack og metal stænger fra døren spore.

Relaterede artikler