Hvordan man kan konvertere Home Varme Systems

12/27/2012 by admin

Hvordan man kan konvertere Home Varme Systems

Konvertering af dit hjem varmesystem har potentiale til at øge varmeeffekt og reducere brændstof regninger. Tre fælles konvertering valg er gas, olie og jordvarme. Varme system præference er i høj grad et personligt valg, ifølge det amerikanske Department of Energys hjemmeside, med hvert system, der styrker og svagheder. Andre faktorer, der kan påvirke beslutningen om konvertering er den geografiske region, tilgængeligheden af andet brændstof, såsom naturgas, og omkostningerne forbundet med konverteringen.

Instruktioner

•Convert til naturgas. En primær faktor med naturgas er dens tilgængelighed. Ikke alle byer og byer har naturlige gas forsyningsselskaber, der service på området. Hvis gas er tilgængelig i dit område, skal du starte processen ved at kontakte den lokale gas nytte. De kan rådgive om specifikke foranstaltninger, herunder eventuelle tilladelser, der kræves. Du vil også brug for en licens HVAC entreprenør til at installere systemet i dit hus. HVAC entreprenør vil designe systemet, installere komponenter og indsende papirerne til hjælpeprogrammet gas. På det tidspunkt, vil gas nytte gøre de underjordiske forbindelser og derefter installere en meter for at fuldføre processen.

•Installer oliefyr. Hvis du er uden adgang til naturgas leverandør, skal du vælge olie varme i stedet. Processen er enklere end en naturgas konvertering og kan ofte være koordineret gennem en lokal olie leverandør. Olie leverandør vil installere en olietank, filler rør og ovn. Hvis leverandøren ikke leverer disse tjenester direkte, kan de normalt arrangere for tjenester. Afhængigt af opsætning af huset, du muligvis yderligere VVS arbejde hvis olie systemet bruger varmt vand til varme levering.

•Ændr til geotermisk varme. I de seneste år, har geotermisk varme vundet i popularitet på grund af øget gas og olie priser. En særlig fordel ved geotermisk enheder er evnen til at give køling ud over varme. Systemerne kan være dyrt at installere i første omgang, men omkostningerne er indhentet inden for fem til ti år gennem energibesparelser. Installation er gennemstegt af specialiserede entreprenører. Todelt proces indebærer installation af en underjordisk rør løkke, der fanger den geotermiske varme. Den anden del af processen er montering af pumpeenheden, der leverer varme til dit hus.

Relaterede artikler