Haven grøntsager til sent efterår & vinter i Zone 7

12/28/2012 by admin

Frugter og grøntsager har varierende vækst sæsoner, afhængigt af typen og den zone, de er vokset. I zone 7 planter at finde, vil høsten med succes i de sene falde til vinter kan være svært. Disse er steder, der normalt får deres første frost overalt fra oktober 20 til oktober 25, hvilket kan betyde mild til hårde vintre. Dog mest bladgrøntsager kan høstes i sent efterår til vinter, da de er cool-vejr planter, der er alt for skrøbelig til med held vokse i varmt forsommeren varmen. Grøntsager som kål, salat, sennep og spinat er medtaget under cool-vejr planter.

Spinat

Spinat vokser godt i sent falde og vinter. Plante spinat i sensommeren til tidlige efterår for at få en vellykket høst i slutningen af efteråret at tidlig vinter. Før plantning i sensommeren, cool frø ved at placere dem i køleskabet i en uge eller to til at hjælpe spiringsproces. Efter høst spinat i sent falde til tidlig vinter, plante nye frø straks så høsten kan begynde i begyndelsen til midten af foråret.

Kål

Kål er en af mange grøntsager, der kan dyrkes i haven under sent falde og vinter. Plante din kål i midten af sommeren varme, da det ikke kan tåle frost indtil senere i sin udvikling. Kålen vil begynde at udvikle sin vigtigste hoved i begyndelsen til midten fall og udviklingen af hovedet vil tillade det at modstå frost sent falde og vinter. Høst bør begynde helst hovedet udvikler. For en større kål hoved, tillade kål til at vokse ind i vinterhalvåret og høste før den første snefald.

Salat

Salat bør plantes i slutningen af sommeren til tidlige efterår og er klar til høst i slutningen af efteråret at tidlig vinter. I modsætning til de fleste grøntsager, salat vokser ikke godt i høje temperaturer og har normalt en hæmmet vækst, hvis de udsættes for ekstrem varme. Efter plantning, høst i 50 til 60 dage, når planterne har nået peak størrelse.

Sennep

Sennep vokser godt i det nordlige USA. Sennep blade vokser hurtigt og kræver lidt pleje. Sennep blade kan plantes fra midten af sommeren til midt falde, men anbefales til efteråret plantning, da de er af højere kvalitet i det køligere vejr. Høst sennep blade, når de er unge, mørt og mørkegrøn.

Relaterede artikler