Sådan Beskær en kat Palm

12/29/2012 by admin

Sådan Beskær en kat Palm

Kat palm, også kendt som Chamaedorea Cataractarum, er en lille, rygrad og trunkless sammenklumpe palm, der modnes i en højde ca 6 fod høje. Mens de fleste palms normalt kaste de fleste af deres fronds naturligt, bliver nogle gange det nødvendigt at manuelt beskære palms for at fjerne gamle, stædig og døde vækst, der ikke vil komme ud. Når du beskære en kat palm, vil du holde det ser frodigt, grønt og sundt. Heldigvis, fordi katten palms modne på sådan en kort højde, beskæring dem er en let opgave i forhold til de meget højere, trunking palms.

Instruktioner

•Look til brune eller gule blade på håndfladen kat. Tage din sakse og afskære de brune eller gule blade. Du vil gerne skære fronds off et par inches fra stammen, så du ikke skader stammen.

•Prune off grønne blade, hvis du har til. De kun grønne blade, der kan beskæres off er dem, der ligger under en linje, der er parallel med ground.

•Trim alle blomster stilke og frø hvis de danner på kat hule med din sakse. Medmindre du reproducere håndfladen, dræn disse unødvendig energi fra håndfladen.

•Klippe off enhver suckers, der danner i bunden af stammen. Kat palm er en stødskud palm og de suckers, der vokser fra bunden kan tage energi fra den vigtigste plante.

•Periodically kig over palm at holde trit med beskæring. Prøv at beskære i foråret eller sommeren måneder hvis det er muligt.

Tips & advarsler

  • Når beskæring kat palm sikre skader du ikke stammen. Der er en god chance for palm ikke vil helbrede fra skaden og kan falde og/eller dø.

Relaterede artikler