Sådan Stop mus fjerne isolering fra mit hjem

12/30/2012 by admin

Sådan Stop mus fjerne isolering fra mit hjem

Isolerende materialer ligne god nesting materialer til mus. De er bløde og bevare varmen smukt. Desværre, mus at trække væk bits af din isoleringsmateriale kan i sidste ende mindske dens effektivitet. Der er også en risiko for musene forårsager anden skade, navnlig ved at tygge elektriske kabler. For at holde prøve mus væk fra isolering en kombination af fysiske barrierer og gnaver afskrækningsmidler. Pebermynteolie synes at være en af de mest effektive mus afskrækningsmidler, men de kan ikke lide andre stærkt duftende olier som lavendel, meget enten.

Instruktioner

•Vælg et isoleringsmateriale, der er utiltalende til gnavere, hvis du isolerende dit hjem for første gang.

•Søge for potentielle mus indgangspunkter omkring ydersiden af dit hjem. Mus behøver ikke at komme hele vejen ind i deres værelser – hvis de kan finde en vej ind i væggene de vil fjerne isolering og forårsage problemer. Også nøje undersøge din kælder.

•Soak bomuld bolde i Pebermynteolie og sted i hver eventuelt Indgangspunktet før forsegling det op med passende byggematerialer. Alternativt, dryp olie direkte på isoleringen.

•Tilføj yderligere pebermynte-gennemblødt vatkugler til tilgængelige gennemsøgning mellemrum og kviste. Erstatte dem hver 4 til 6 uger.

Relaterede artikler