Hvordan man opbygger et hegn fra ujævn strimler af træ

December 30

Hvordan man opbygger et hegn fra ujævn strimler af træ

Opbygning af et nyt hegn kan være et dyrt projekt. For at hjælpe skære ned omkostninger, overveje at købe ujævn strimler af træ fra en entreprenør eller hjem forbedring butik. Nogle velgørende organisationer, der sælger byggematerialer kan også have strimler af træ til salg. For at bygge et hegn korrekt, skal du skære de ujævne strimler af træ samme længde. Når du køber strimler af træ, Sørg for, at de behandles fordi dette hjælpe med at forhindre rot og vandskade.

Instruktioner

•IDENTIFY placering af din ejendom linjer. Bruge home's plot plan som en guide, som du kan få fra rådhuset, og bruge den til at placere træ stakes i hjørnerne af din ejendom line. Derudover placere indsatser i områder hvor ejendommen linje kan ændre retning.

•Brug et målebånd til at måle afstanden mellem hver side af gården hvor du vil placere hegnet. Tilføje op afstande til at afsløre den samlede længde af hegnet. Denne måling vil hjælpe Sørg for, at du køber den passende mængde hegn materialer.

•Indstil en passende højde for hegnet baseret på længden af den korteste strimmel af træ du har og mængden af personlige oplysninger du ønsker. Høje hegn er generelt 6 fod høj og har stillinger, der er omkring 9 fod høje. Brug en sav til at skære de ujævne strimler af træ efter hegnet højde du ønsker.

•Få en tilladelse til at bygge hegn fra din by, hvis nødvendigt. Din by kan kræve dig til at ansøge om tilladelse til eventuelle hegnet du bygge eller hegn af en vis højde. Din boligejer association kan også have bestemmelser om hegn.

•Outline området hvor du vil bygge dit hegnet ved at køre tunge streng eller sejlgarn fra hvert træ spil. Strengen vil hjælpe dig med at holde dit hegn i tilpasningen.

•Dig huller til hegnet stillinger. Hvert hul bør ikke mere end 8 fod fra hinanden til at forhindre, at hegnet sagging. Bruge en post digger eller snegl til at grave huller 3 fødder dyb. Du kan bruge træ stakes for at angive placeringen af hver post.

•Indstil de stillinger, som skal være mindst 8 inches i diameter. Lægge et indlæg ind i de hul du gravet og bruge en plan for at sikre det er lige. Ved hjælp af snavs du udgravet, fylde i bunden af hullet og tamp snavs. Derefter, hælde grus i hullet, indtil det er to tredjedele af vejen fuld. Hæld cement i hullet, indtil den når toppen. Tillad cement til at helbrede.

•Installer 2 x 4 soempistol. Soempistol er de vandrette bestyrelser, der strækker sig mellem hegnspæle for at støtte hegnet lameller. Hver hegn panelet bør have to til tre soempistol, afhængigt af højden i jeres indhegne. Før montering hver ende af en sømpistol til hegnet stillinger, bruge en plan til at sikre, at sømpistolen ikke er skæve. Placer den laveste sømpistol vandret mellem to hegnspæle, 6 tommer fra jorden, og bruge søm eller skruer til at fastgøre den på stillingerne. Den højeste sømpistol bør være 6 inches fra toppen af en hegnspæl. Placere en tredje sømpistolen, hvis det er relevant, vandret mellem de to allerede er installeret.

•Sæt de tidligere ujævn strimler af træ lodret mellem hvert indlæg. Afstanden mellem hver tremme afhænger af mængden af personlige oplysninger du ønsker. Brug to søm eller skruer til at sikre en tremme til enkelte sømpistol. Bruge niveauet for at sikre lamellerne er selv.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com