Det bedste tidspunkt at plante vandmelon frø i jorden

December 30

Det bedste tidspunkt at plante vandmelon frø i jorden

Voksende vandmelon er en smule tricky. Plante dem for tidligt og de risikerer at blive kvalt af frost. Plante dem for sent og de kan ikke modne inden efteråret frost. Fordi de har brug for 75 til 105 dage at modnes, vokser vandmeloner bedst i varme, sydlige klimaer.

Tidsramme

Plante vandmelon frø i at have en eller to uger efter sidst forventet frost, når jorden er mindst 70 grader Fahrenheit, tyder på Cornell University. Anvende sort plast barkflis eller række dækker for at beskytte unge frøplanter af sene forår frost.

Uden kerner sorter

Uden kerner sorter skal jordtemperaturer på mindst 80 grader til at spire, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. Vente til midsommer at plante disse typer. Selv med varme temperaturer, har dyre uden kerner sorter kompliceret spiring behov. Overveje at plante disse fra børnehave-vokset transplantationer.

Overvejelser

Gartnere i nordlige klimaer finde voksende vandmelon udfordrende på grund af kølige temperaturer og korte vækstsæsoner. Vandmeloner kræver typisk 75 til 105 dage til at modne. For de bedste resultater, vælge en hurtig modning sort, plante så hurtigt som muligt, eller bruge transplantationer i stedet for frø.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com