Definition af ugiftige skadedyrsbekæmpelse

December 31

Skadedyr er et problem, der skal behandles, men nogle gange løsningen er værre end det oprindelige problem. Et sundt hjem er både skadedyr-fri og ikke-giftige.

Definitioner

Dictionary.com definerer "giftige" som: "i stand til at forårsage skade eller død, især med kemiske midler; giftige." Ikke-giftige, derfor er godartede, sikker og ikke giftige.

Skadedyr

Skadedyr er dyr og insekter, at invadere og ødelægger hjem og haver. Bladlus i haven er skadedyr, men mariehøns, der æder bladlus er ikke skadedyr. Køb mariehøns til din have er en ikke-giftig måde at styre bladlus skadedyr fordi mariehøns vil hverken gift eller skade dig, dine børn, dine kæledyr eller din have.

Pesticider

Pesticider er giftige og bruges til at dræbe bugs i hjemmet. Pesticid sprays gøre folk syge, også. Grist.org foreslår mange giftfri måder at befri dit hjem af uønskede bugs.

Ekspert indsigt

Den bedste måde at styre skadedyr i hjemmet er at forhindre dem i at komme ind. Forebyggelse er ikke-giftige. Forsegling vinduer og døre og lappe mus huller hjælper med at forebygge skadedyr og skader ikke mennesker.

Advarsel

Uanset om du bruger giftige eller ikke-giftigt middel til bekæmpelse af skadedyr, hvis du ikke forhindrer dem i at komme ind dit hjem, vil du nødt til at fortsætte med at bruge gift eller afskrækkende.

Betydning

Betydningen af giftfri skadedyrsbekæmpelse er stor. Skadedyr kan være giftige for mennesker, kan de giftstoffer, der dræber dem. Ved hjælp af ikke-giftige måde at slippe af med og forebygge skadedyr, kan du være sikker på at dit hjem er sundt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com