Høje hvide flerårige blomster

December 31

Stauder, der udvikler sig til så høj som en person og generere hvid blomster findes i forskellige amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner. I nogle tilfælde, disse høje, hvide blomster er naturligt hjemmehørende arter, men flere ikke-hjemmehørende typer håndtere betingelser i de forskellige zoner. Den flerårige forældrearter er ofte en anden farve end hvid, men hvide sorter eksisterer for de foretrækker denne nuance.

USDA Zone 3

Beardtongue (Penstemon digitalis) vokser til 5 fødder i fuld sol. Undgå våde områder med denne staude i USDA zone 3. Det er en god pasform for åben, solrige grænser og oprindelige plante haver. Beardtongue blomstrer i April til juni med de hvide blomster understøttes på stærke, stive stængler. Find Culver's root (Veronicastrum virginicum) på bagsiden af din flerårig grænser i zone 3, drage fordel af en potentielt 7-fods høj plante. Dens hvide blomster forekommer på talrige 9-tommer lange pigge, giver planten udseendet af et candelabrum, bemærker Missouri botanisk have. Andre høje hvide stauder til zone 3 omfatter store indiske Vejbred og den falske aster.

USDA Zone 5

Insekter har ingen kærlighed til Actnea dahurica, en art af bedene, der vokser i USDA zone 5, transplanteret fra dets native asiatiske hjemsøger. Denne bedene vokser til 6 fod, med klynger af hvide blomster på terminal spikes ligner en bottlebrush. Lilla-stammede Angleica kan funktionen lilla stængler, men dens blomstre er hvide, dukker op i klynger så bred som 10 inches. Det vokser til 10 fod i zone 5. Colewort, med dens blade ligner en kål og dens evne til at vokse til 7 fod høj og 4 fod bred, tager op masser af plads. Placere det i zone 5 er åbne arealer eller i sommerhus haver at nyde sin hvide blomster fra juni til juli.

USDA Zone 7

Ice Ballet er en sort af swamp milkweed passende til USDA zone 7 sommerfugl haver. Stigende til 4 fod høj, har det hvide blomster, der har en vanille duft, bemærker flerårig ressource. Sommerfugle dukke op let mod den hvide blomster, gør dem nemme at se. Plante arter som leucanthemella, amerikansk boneset eller hvid Hjortetrøst, hvis du ønsker høj, hvide blomster i zone 7. Mount Fuji, Miss Universe og premierminister er alle sorter af haven floks vokser til 4 fod høje. Disse er traditionelle Tilføjelser til flerårig grænser, at tiltrækker kolibrier.

USDA Zone 9

Forbedre din USDA zone 9 landskaber med rose katost, en form for flerårige hibiscus, der nogle gange vokser højere end 6 fod. Dens 6-tommer brede hvide blomster blomstre i løbet af juli og fortsætte blomstrende ind i oktober. Gaura, Pileurt og ballon plante er andre høje muligheder for zone 9. Når voksende falsk aster i våde områder, give dem nogle støtte til at forhindre dem fra at falde over. Denne flerårige vokser i zone 9 til 6 fod høj, genererer mange blomster med hvid stråler og gul midt i August og September.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com