Små myrer i huset

January 1

Små myrer i huset

Myrer er fælles husstand skadedyr, der er mere af en gener end en fare for de huse, de angribe. Med undtagelse af Farao myrer, som kan overføre sygdomme, når nesting i hospitaler, sprede myrer ikke sygdom. Myrer spise en bred vifte af fødevarer, herunder stivelse, slik, fedtstoffer og kød. Nogle myrer, som tømrer ant, kan få ganske store, vokser til en længde på ca 1/2 tommer. Der er også adskillige små arter, der kan invadere dit hus.

Farao

Hvis du oplever hele tiden små myrer om vinteren, kan du have et problem med Farao myrer. Denne art findes ofte i hospitaler, skoler og boligblokke. Farao myrer er lys tan til rød og vokse til at være mellem 1/12 til 1/16 tommer lang. De har 12 segmenterede antenner og gerne yngler i revner og sprækker bag bordplader og sokler eller i nærheden af kilder til fugt i køkken og badeværelse. Farao myrer er også kendt som sukker myrer. Ud over slik spiser de fedt, tandpasta, sæbe og døde insekter. Farao myrer er svære at fjerne. Brug af insekticider normalt forårsager dem til at danne nye kolonier, og lokkemad til rådighed til de fleste husejere virker ikke. Professionel skadedyrsbekæmpelse administrationstjenester er normalt kræves.

Tyv

Tyven ants kun vokse til at være omkring 1/20 tommer lang. De er gule lys brun i farven og har små sammensatte øjne. Når de dør, de har tendens til at krølle. Tyven ants er også kendt som fedt myrer. De foretrækker fødevarer, der indeholder protein og fedt som ost, jordnøddesmør og kød, men de vil spise slik, også. Deres reder er placeret bag sokler, under bordplader og i huller i væggen. Reder kan også placeres udendørs. At finde reder kan være yderst vanskeligt. Kommercielle lokkemad er en god måde at kontrollere dem.

Brand

Rød importerede brand myrer reden som regel udendørs, men lejlighedsvis, de kan findes inde. Arbejdstager myrer er mørkebrune og vokse mellem 1/16-3/16 tommer lang. Disse myrer både bid og Brod og nogle mennesker kan opleve en medicinsk nødsituation, hvis stukket af en. Brand myrer spise både planter og dyr, men deres vigtigste føde består af insekter.

Sort

Lille sorte myrer er små mørke brune eller sorte myrer, som er fundet over hele USA. De kan være så lille som 1/32 tommer. Selv om de har stingers, er de for små til at være effektiv. Lille sorte myrer foretrækker kød, men vil også spise slik, grøntsager, fedt og honningdug. Deres reder kan findes i træ elementer, i vægge og i området hvor tæpper mødes vægge. Lokkemad og støv er både effektive behandlinger mod dem.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com