Life Cycle af en plante, bukkehorn

January 3

Life Cycle af en plante, bukkehorn

Bukkehorn er en bælgplanter urt, der vokser oprejst i varme, solrige klimaer. Forskellige dele af planten er værdsat for deres lidt bitter ahorn smag og påståede sund effekter. Frø, let ristet, er især flavorful og anvendes hyppigt i indiske og i Middelhavet madlavning. Bukkehorn, kan dyrkes i rede jorden til brug i hjemmet, så længe det er givet masser af sol og ikke kølet eller frosset af udenfor vejr.

Temperatur og jord

Bukkehorn er tilpasset varme klimaer. Som sådan, hvis plantet i en mere tempereret region, er det bedste tidspunkt for såning slutningen af maj eller begyndelsen af juni. Anlægget vil tage til jorden godt og vokser hurtigt hvis det ikke er bestridt af køligt vejr. Et sted mellem 50 til 80 grader F er god voksende vejr for Bukkehorn. Anlægget kan ikke lide at blive for våd. Hvis det regner om sommeren, hvor du bor, Sørg for jord sengen du plante i er veldrænet, fordi urten ikke vil trives i våd jord.

Frø

Bukkehornsfrø kan ofte findes på indiske butikker eller bestilles online. De er ofte henvist til deres indiske navn: methi. Frøene er 1/8 tommer lang, aflange og kig lidt som tørrede majs. Den mest almindelige måde at starte spiringen er at suge frø i vand natten over. Plante ca 3/4 tomme dyb, 1 til 4 inches fra hinanden. Frøene vil plantet tæt, begynde at spire inden for 2-4 dage.

Spirer

Bukkehorn er en bælgplanter, bønner eller linser. Det spirer i stort set samme måde, at sende tilbage et bud skyde inden for et par dage efter plantning. Skuddet er tydeligt synlige på toppen af jorden, der ligner en hvidlig slange med et lille bud på den voksende spids.

Microgreens

Efter spiring, vokser Bukkehorn planten oprejst, mod solen. Inden for den første måned af voksende, ligner det en anden bælgplanter plante--kløver. På dette tidspunkt er planten omkring tre inches høj, med to til fire glat, ovale foldere. Disse bitter tidlige blade er ofte brugt i indisk madlavning, eller i enkle salater.

Senere vækst/frø bælg

Som Bukkehorn planten vokser opad, begynder det at filial, med hver kvist, ender i en kvist af tre aflange blade. Anlægget kan vokse og blive næsten en meter høje.

Hvis tilladt at dyrke frø bælg, stænglerne af planten bliver træagtig og planten vil ikke være ideel til at spise. Men de lange, gule frø bælg kan dyrkes i et par ikke-spise planter. Bælgene er generelt tørret først, før frø er høstet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com