Skimmelsvamp i min beton vægge, der ikke vil gå væk og bare kommer tilbage

January 3

Skimmelsvamp i min beton vægge, der ikke vil gå væk og bare kommer tilbage

Svampen er et vigtigt aspekt af den naturlige verden, der tjener en vigtig rolle i nedbrydningen af organisk materiale. Det er udbredt i alle klima i hele verden og er umuligt at helt udrydde, selv i den reneste værelser. Der er kun et par sorter, der vil overleve i beton og vil være mest udbredt i beskadigede områder. Du kan bruge et par enkle metoder, kombineret med lappe revner og chips, til kontrol og begrænse væksten.

Aspergillus

Der er mere end 160 arter af Aspergillus i verden, hvilket gør den til den mest udbredte på planeten. Det er en af de mest almindelige bakterier, der findes i boliger, og selvom usandsynligt i voksne med sundt immunforsvar, kan forårsage sundhedsmæssige problemer herunder hovedpine, søvnløshed og respiratoriske problemer.

Udendørs ofte vises i jord og andet organisk materiale, mens indendørs det vises i områder med fugt mere end 55 procent. Beskadigede områder, hvor vand er mere tilbøjelige til at slå sig ned på beton er det mest sandsynligt at dukke op i revner eller andre. Det vigtigste aspekt af udryddelse Aspergillus er at fjerne fugt, med en affugter i rummet. Du støvsuger derefter de resterende kolonier iført handsker og en vejrtrækning maske.

Alternaria

Alternaria er en anden skimmel almindeligt forekommende i hjemmet. Det vises normalt på tekstiler og vinduesrammer. Ligesom andre bakterier foretrækker steder med høj luftfugtighed eller en anden vandkilde, hvilket gør kældergulve ideel til vækst. Du kan identificere det ved sine lange, bløde hår og det kan vokse til at være en mørk olivengrøn eller brun farve.

For at slippe af med de etablerede kolonier, grundigt tørre området og fjerne fugtighed. Når du tørrer ud området en blegemiddelopløsning eller støvsugning vil tage sig af resten.

Stachybotrys

Stachybotrys er måske de mest alvorlige former for mug og forårsager en række sundhedsproblemer, der kan blive værre med tiden. Det er ikke så almindeligt som andre sorter, men dens bivirkninger er ofte mere alvorlig. Ligesom andre former for mug, det ofte vises i jord, snavs og luft og kan gøre et hjem til sig selv i beton.

Det kræver stående eller rindende vand, men vil gøre godt, hvis luftfugtigheden er høj. Udsættelse for det kan være farligt og rengøring er bedst i professionelle hænder. Hvis du lade det ukontrolleret, oplever folk omkring dig, søvnløshed, tab af hår og hukommelse og negative virkninger for det respiratoriske system.

Cladosporium

Cadosporium er en af de mest almindelige udendørs skimmelsvampe i landet. Som andre forme, det ofte vises i jord og organisk materiale og kan nemt kommer ind i hjemmet. Det kan oprette kolonier i betongulve, når fugt er til stede. Hvis rummet er for fugtigt eller stillestående vand til stede, vil formen kunne trives. Langvarig eksponering kan medføre hoste eller løbende næse og nogle mennesker kan opleve udslæt og andre allergiske reaktioner. Tørring værelse og bruge blegemiddel bør slippe af Cladosporium.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com