Utætheder i oppustelige swimmingpools

January 3

Utætheder i oppustelige swimmingpools

Selv om en oppustelig pool giver øjeblikkelig lindring til både børn og voksne i sommermånederne, er disse puljer modtagelige for utætheder. Reparere en tåre eller lækage i din pool straks at forhindre det fra vokser i størrelse, og gør pool ubrugelig.

Lække årsager

Oppustelige pools er lavet af tykt plastik, der er modtagelige for huller eller lækager. Lækager er forårsaget af en række grunde, herunder eksponering for at skarpe genstande, forkert opbevaring i løbet af vintermånederne eller direkte kontakt med skarpe sten og græs nedenunder pool.

Identifikation

For at reparere den oppustelige pool, skal du først finde lækagen. Fyld en sprøjte med frugtfarve og tømme den ind i bassinvandet. Farvelægningen vil drages mod lækage, der angiver dens placering. Markere stedet med et fedt blyant før dræne vand fra poolen.

Reparation

Måle længden og bredden af rive og skære en del af pool liner 1 til 2 inches større. Rundt kanten af patch du skærer, anvende pool liner patch lim på ryggen og Placer det jævnt over pool's tåre. Tryk ned for et minut til at skabe god kontakt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com