Industrielle styrke hjem flise rengøring

October 18

Uanset om det er på væggen, bordplader eller gulv, kan fliser tage en alvorlig slå gennem årene. Keramik, sten, mursten og fliser skal alvorlige rengøring fra tid til anden at bevare deres integritet og gendanne brikkerne til deres oprindelige, rene tilstand. Professionel rengøring af fliser systemer og virksomheder producere bedre resultater, men kan være dyre, især hvis du har brug for et stort rum eller område rengøres. Medmindre flisen er beskadiget, gør jobbet selv ved at skabe et industrielt hjem-rengøring løsning ved hjælp af et par tunge husholdningskemikalier.

Rengøre og desinficere med citron

Bakterier som E. coli og levende vira kan bevare levedygtighed på flise overflader i op til 48 timer eller mere. Ødelægge bakterier og fedt ved hjælp af en kraftfuld hjemmelavet løgnehistorie.

Find en ren sprayflaske for at holde blandingen og levere renere før blande ingredienser. Kombiner 1 tsk borax, ½ tsk vaskesoda og 2 tbsp. citron juice på flaske. Ryst godt indtil tørre ingredienser opløses.

Spray opløsningen direkte på flisen og tør med en ren klud eller en klud. Hvis du bruger en svamp, brug kun en ny, ren svamp da brugt svampe ofte bevarer og havnen bakterier. Gemme renere væk fra kæledyr og børn, fordi borax er giftigt for både mennesker og dyr.

En anden citron flise-rengøring løsning er at tilføje tea tree ekstrakt til din blanding. Kombiner 1 kop flydende sæbe med ¼ kop friskpresset citronsaft, ¼ pipette af tea tree olie ekstrakt og 6 kopper varmt vand i en ren sprayflaske. Ryst grundigt kombinere ingredienserne og spray direkte på flisen. Tør med en ren klud. Gemme denne blanding i et køligt, mørkt sted, væk fra børn. Indtagelse af tea tree olie kan være giftigt for både mennesker og dyr.

Ikke-giftige flise Cleaners

Oprette en industriel styrke flise renere, det er sikkert for børn, kæledyr og miljøet. Rense fliser ved hjælp af 1 kop hvid eddike blandet med 1 gallon af vand. Anvende løsning til gulve med en moppe eller en klud til køkkenbordet og væg anvendelse. Skyl overfladen med klart vand for at fjerne snavs, snavs og fedt.

Fjerne sko mærker og genstridige fedt fra flisen ved hjælp af bagepulver og varmt vand. Nedsænkes en ren klud i varmt vand og derefter drys bagepulver på kluden. Gnid klud på varemærker eller fedt, indtil det varemærke eller fedt fjernes. Nyd en ny ren klud i varmt vand og tør området rent.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com