Kan en Ventless pejs køre på propan?

01/05/2013 by admin

Ventless pejse ligner brændeovne pejse og kan tilføje charme til en stue, den eller soveværelse. Ventless forstås pejsene ikke behøver udluftning gennem en skorsten til at operere sikkert. Ventless pejse kan køre på propan. Propan er et alternativt brændstof også brugt magt ovne og husholdningsapparater såsom køleskabe, tørretumblere og kogeplade brændeovne.

Sikkerhed

Skadelige kulilte dampe er muligvis et problem med ventless pejse. Men, når de anvendes korrekt, ventless pejse brænde propan effektivt med minimal produktion af kulilte gas. Pejsene er bygget til at producere små flammer, der efterligner en reel fire mens kontrollerende kulilte output til et acceptabelt niveau for sikkerhed. Propangas giver mulighed for en ikke-røget, rene-brændende ild.

Alsidighed

Ventless pejse billigere at installere end standard pejse, fordi de ikke har brug for adgang til en skorsten. Der giver mulighed for installation i stuer, huler, soveværelser og endda køkkener. Operationen er enkel, med nogle enheder fungerer ved fjernbetjening. Ikke at have til at rense pejsen er en anden fordel. Der er ingen asken skovl eller noget andet til ren end simpel afstøvning og polering af ydre.

Installation

Ansætte en uddannet professionel til at installere en ventless pejs. Forkert installation kan føre til propan lækager eller farlige niveauer af kulilte. Hvis det er muligt, købe pejsen fra en etableret propan apparater forhandler. Besøg forhandlerens udstillingslokale for at se pejse i brug og stille spørgsmål om at tilføje propan til dit hjem, hvis du i øjeblikket bruger et andet brændstof kilde.

Afsløring

Spørg appliance forhandler om kulilte påvisning skærme. Kulilte er en farveløs, lugtfri gas og kan forårsage hovedpine, kvalme, svimmelhed og endda død i ekstreme situationer. Nogle ventless varmeapparater opererer på propan funktion indbygget ilt udtynding sensorer. Sensorerne slukke automatisk pejsen hvis det registrerer lavt iltindhold forårsaget af kulilte. Den største risiko for propangas er en brand- eller eksplosionsfare hvis en propan lækage er tæt på en varmekilde. Utætte propangas lugter som rådne æg. Forlade huset straks, hvis du lugte propan og ringe til brandvæsenet. Du skal ikke selv søge direkte efter kilden til lækagen.

Relaterede artikler