Stedsegrønne planter til ampler

01/08/2013 by admin

Stedsegrønne planter til ampler

Hængende kurve er en nem måde at bringe haven til øjenhøjde. De kan nemt bruges inde i huset med indendørs potteplanter eller på terrasser og verandaer med årstidens enårige og flerårige planter. Ved hjælp af stedsegrønne planter i hængekurve reducerer niveauet af pleje og vedligeholdelse forpligtet til at holde kurvene i farve. I mindre kurve, det er bedst at bruge den samme anlægstype mens i større kurve, det er godt at bruge kun de planter, som trives i lignende vækstbetingelser.

Ivy

Vedbend (Hedera arter) er en stedsegrøn plante, der er ideel til dyrkning i ampler givet sin vin-lignende, strømmende vækst. Efeu i ampler kan dyrkes i huset eller udenfor. Blade af efeu varierer i størrelse og farve; Bladene kan være konstant grøn eller sprøjtede med grå-grøn, gul, hvid eller guld. Efeu vokse godt i lav til medium lys og trives i enhver god kvalitet kommerciel jord med god dræning. Nogle populære sorter af efeu omfatter engelsk vedbend, persisk ivy, irske ivy, Nepal ivy, japansk ivy og russiske vedbend.

Spider plante

Spider plante (Chlorophytum comosum) er en nem at dyrke stedsegrønne der vokser hurtigt, hurtigt at nå en længde på 2 til 3 fødder med en 2 til 2 ½ fødder spredt i ampler. Anlægget skaber en ideel virkning i ampler med lange ruhåret stilke, der producerer små hvide blomster og nye plantlets. Løvet er græsklædte og kommer i enten solid green eller med gule eller hvide striber. De nye plantlets kan placeres direkte i jord til at dyrke nye planter. Spider plante vokser godt i lyse, indirekte lys og har en moderat vand krav. Anlægget foretrækker dag temperaturer på 65 til 75 grader og nat temperaturer på 50-55 grader.

Bregner

Bregner er populære planter til hængende kurve med deres fine, stedsegrønne blade, der vokser i lange yndefulde buer. Bregner er også godt tilpasset vokser i områder af lyse eller lavt lys og kommer i en række forskellige frond størrelser. Bregner har forskellige vækstbetingelser og dermed bør vælges efter websted. Planterne foretrækker dagtimerne temperaturer mellem 60 og 70 grader med omkring 10 graders reduktion om natten. Nogle populære fern valg omfatter maidenhair bregne, fugle reden bregne, holly bregne, Egerns mund fern og Boston bregne.

Relaterede artikler