Hvilke kemikalier skal jeg rengøre en swimmingpool?

January 8

Hvilke kemikalier skal jeg rengøre en swimmingpool?

For din pool forbliver ren og klar til svømmere at nyde skal, du tage tid til at ordentligt vedligeholde din pool med den rette blanding af kemikalier, som du tilføjer i intervaller i hele sæsonen pool. Ved hjælp af de rigtige kemikalier holder dit vand fra drejning grøn eller forårsager svømmere at have kløende hud og stikkende øjne.

Klor

Klor er et væsentligt element for at opretholde noget swimmingpoolen. I begyndelsen af sæsonen chok du"" poolen, som kræver, at du bruger fra tre til fem gange den normale mængde af klor til at dræbe bakterier, der regelmæssigt chlorering er ude af stand til at tackle. Når du bruger klor, gøre det efter at solen har indstillet, fordi sun bortleder klor, gør dem mindre effektive.

Calciumcarbonat dihydrat eller natrium Hexametaphosphate

Bruge en vand test kit til måling af kalkindholdet i dit vand, som bestemmer, om vandet er "hårdt" eller "bløde." Det passende niveau for passende balance i poolen er fra 200 til 400 dele per million (ppm). Tilføje calciumcarbonat dihydrat hvis dit calcium niveau er for lav og natrium Hexametaphosphate, hvis det er for høj.

Bagepulver og tør syre

Test din vand alkalinitet ved hjælp af test kit. Det alkaliske niveauet i dit vand påvirker direkte dens pH-værdi, som påvirker hvordan chlor påvirker vandet og om alger begynder at vokse eller ej. Det ideelle alkaline niveau bør være fra 100 til 120 ppm, selv om 80-150 ppm er acceptabel. Tilsæt bagepulver hvis mængden er for lav og natrium Bisulfate, også kendt som tør syre, for at øge den.

Natriumkarbonat

Test pH-værdien af dit vand. Et interval fra 7,2 til 7,6 er det ideelle swimmingpool. Hvis din pH er for lav, tilføje natriumcarbonat, som er også kendt som soda ash. Hvis din pH er for høj, tilføje natriumcarbonat.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com