Lille plads blomsterhave ideer

January 9

Lille plads blomsterhave ideer

Voksende blomster i et lille rum er en stor udfordring for ivrig gartner. Selv en lille balkon kan blive et paradis for fugle, sommerfugle, bier og mennesker ens. En smal strimmel af jorden kan vokse solsikker 12 fod høj og 5 kvadratfod af god jord har uendelige muligheder. Start med blomster, der har sammenklumpning, ikke kører, vækst vaner. Variere lavtvoksende blomster med høje dem, og vær ikke bange for at tilføje et espalier og en vinstok for ekstra farve og grønt.

Bruge farver til at tilføje dybde

Kølige farver tilføje dybde, meget på samme måde som et rum malet et lys farve vil synes større end en, der har malet en mørk farve. Blå delphinium, lavendel, Ridderspore og rød solhat er gode eksempler på høj, cool-farve stauder. Lavtvoksende enårige som lobelia, Artemisia og dusty miller er lille og kompakt cool-farve planter. Surround en varme farver blomst som orange Valmue eller levende gule black-eyed Susan med kølige farver til en rigere palet.

Haven op, ikke ud

Vær ikke bange for espalier og vinstokke i små rum. Så længe du træne vinstokke at vokse op og ikke krybe langs jorden, bliver ikke den invasiv. Bougainvillea, clematis, formiddag herlighed, kaprifolier og proptrækker vin kan trænes let med plante bånd eller sejlgarn. De tilføjer store byger af farve i sommeren og kan endda give et privatliv skærmen hvis placeret korrekt. Hvis du ikke har et espalier, uddanne dem til at forcere et hegn, nedløbsrøret, trappe eller balkon jernbane, eller plante dem i ampler. Plante en solsikke eller to, men være parat til at satse og binde dem når de får højere end 6 fod.

Plante med beholdere for at styre spredt

Til balkoner og andre trange rum, gå til containere fulde af enårige. Beholdere kommer i hver form og størrelse, fra urner til høje krukker, altankasser og ampler. Ændre dem op lidt for at få varierende højder, former og teksturer. Plante enårige som impatiens, geranium, petunias, vinca og urter til en sæson, værdi af glæde. Vand og befrugte container planter regelmæssigt for at holde dem sunde og energisk.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com