Fækal Pletfjerning fra tøj

01/10/2013 by admin

At fjerne fækal pletter kan være forholdsvis enkel, når du bruger de korrekte rengøring elementer. Mens der er flere detail rengøring produkter til rådighed, er mange gange disse poster dyre og for dyrt for den gennemsnitlige budget. I stedet gør dit eget hjemmelavede plet fjernelse løsning fra fælles ingredienser, der er mest sandsynligt allerede på hånd i hjemmet.

Skrab og vask

Først, skrabe off eventuelle overskydende fecal spørgsmål på tøjet. Friske pletter, hvidvaske som du normalt ville bruge varmt vand og tøjvask vaskemiddel. De fleste gange vil dette helt fjerne pletten, da det endnu ikke er fastsat ind i stoffet og vil vaskes ud let. For hårdere, sæt pletter, kan en smule mere arbejde være påkrævet.

Skålen vaske

Flydende skålen vaske er en mild rengøringsmiddel, der bryder op snavs uden at beskadige tøjet. I en balje eller håndvask, mix en gallon af kogende vand og fem sprøjter af flydende opvaskemiddel. Agitere indtil sæbe suds form, og derefter placere farvede tøjet i løsningen. Lad blød i et par timer, derefter hvidvaske sædvanlige.

Skiftevis, hæld parabol rengøringsmidlet direkte på pletten, og arbejde ind i stoffet med en klud eller køkkenrulle. Derefter hvidvaske som du normalt ville.

Brintoverilte

Hydrogenperoxid er en anden billig plet fjernelse element, der kan findes i enhver stof eller supermarked. I en balje eller håndvask, mix en gallon kogende vand til en kop hydrogenperoxid. Tilføje en valgfri kop bagepulver, som virker som desodorisering agent. Læg tøjet i løsning, og lad blød i et par timer eller natten over. Hvidvaske som du normalt ville. Peroxid vil bryde apart pletten og desinficere, mens bagepulver vil rense og deodorize.

Ammoniak

Ammoniak er en kraftig ingrediens, der kan bruges som en sidste udvej, hvis ingen af de ovenfor nævnte løsninger arbejde. I en balje eller bassinet, tilføje en gallon varmt vand til en halv kop ammoniak. Tilføje en valgfri kop bagepulver for desodorisering kvalitet, derefter nedsænkes tøjet i opløsningen og lad lægges i blød natten over. Hvidvaske som sædvanlig.

Relaterede artikler