Hvad bruges til Stippling et loft?

January 14

Hvad bruges til Stippling et loft?

Lofter i besiddelse af en stor del af æstetiske potentiale. Male loftet giver den mest oplagte skønhedspleje til lofter, selvom du kan også tekstur overflade af loftet for at forbedre et indendørs rum. Stippling er blandt de mange typer af stoflige mønster tilgængelige. Du kan bruge en række værktøjer og materialer til ujævnhederne dit loft, alle af dem let tilgængelige på isenkræmmere eller online leverandører.

Ujævnhederne

Ujævnhederne tekstur til lofter, vægge og andre overflader skaber en ru, ujævn overflade fyldt med små kamme eller bump. Størrelsen af højderygge i en ujævnhederne mønster afhænger værktøjerne bruges til at oprette stippling, mens tekstur af kamme afhænger af det anvendte materiale. Som et verbum betyder ujævnhederne at anvende med gentagne små rører eller gravere med prikker og pletter. Det kan også henvise til et mønster lavet af samspillet mellem lys og skygge, såsom sollys filtreret gennem bladene af et træ, eller lyseffekter anvendes til at skabe tre dimensioner i 2D kunst som maleri og tegning.

Materialer

Tre typer af materiale almindeligt oprette stippling, gips - gips, ler og maling. Drywall mudder udgør et lag af mørtel-lignende materiale anvendes på overfladen af drywall at skabe teksturer. Når stippling drywall mudder eller gips, går mønsteret, der direkte ind i materialet. Stippling med maling kræver to lag, en base coat og stippling. Den grundmaling danner overfladen hvor du anvender stippling. Ved hjælp af to forskellige farver maling skaber en mere udtalt mønster ved at hjælpe ujævnhederne skiller sig ud mod baggrunden.

Værktøjer

Der findes to typer af værktøjer til stippling, dem, designet specielt til praksis og generiske værktøjer designet til andre formål, der også arbejder for stippling. Producenter oprette specielle pensler og maling ruller til stippling. Børster på ujævnhederne pensler suppleant i længde, således at der skabes en ujævnhederne mønster i maling, når den anvendes. Ujævnhederne ruller indeholder mange bump, ligesom en overdrevet version af en basketball overflade. Disse bump oprette lysbrydende tekstur. Generiske værktøjer du kan bruge til stippling omfatter svampe, børster og klude. Ved hjælp af en af disse til ujævnhederne maling eller gipsvæg mudder af let daubing små bidder af materiale på et loft overflade.

Alternative teksturer

Talrige teksturer andre end stippling findes, mange af dem ligner i udseende. Du kan oprette næsten alle disse teksturer med intet andet end en pensel, svamp, rulle eller murske. Alternative mønstre omfatter swirl, en serie af sikringsanlæg halvcirkler; Knockdown, en fladtrykt udgave af stippling; Slap pensel, et mønster, der ligner stippling med længere kamme og kam tekstur, et aflangt version af hvirvel. Alternative navne til ujævnhederne omfatter hytteost, akustisk og popcorn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com