Hvordan kan man øge brusebad vandtrykket

January 14

Hvordan kan man øge brusebad vandtrykket

Det er blevet sagt, at vandtryk kan gøre eller bryde din badeoplevelse. For meget vand pres kan forlade dig følelsen lidt forslået og for lidt pres kan efterlade dig til at ønske mere. Hvis du føler, du har brug for en smule mere pres i dit eget brusebad, der er et par tynde du kan gøre. De spænder fra simple til ekstreme. Start med de simpleste løsninger og arbejde din vej ned. Snart vil du have perfekt brusebad vandtrykket.

Instruktioner

Hvordan kan man øge brusebad vandtrykket

•Fjern de skruer, der sikker din bruser hoved og kontrollere skærmen for enhver obstruktion. Du skal blot gnide skærmen med fingeren under vand for at fjerne eventuelle rester. Når du er færdig, skal du geninstallere brusehoved.

•Alter din tidsplan. De fleste af os ved, at vi skulle tage et brusebad på samme tid som en anden i vores hus. Vidste du, at et helt kvarter kan påvirke din vandtryk? Ændre din tidsplan og bruser i ikke-myldretiden. Denne lille justering kunne hjælpe gevaldig.

•Tag dit brusehoved flow drøvling. Næsten alle brusehoveder kommer udstyret med flow restrictives. Selvom du spilder en masse vand, når disse restrictives er fjernet, kan det i høj grad øge din vandtryk.

•Purchase en brusehoved lavet til en lavere flow. Hvis den samme mængde af vand er tvunget til at rejse gennem et rum beregnet til mindre, øges trykket.

•Shut off alle vand blandingsbatterier i dit hjem. Derefter, kontrollere din vandmåler. Forlade et par timer. Når du kommer hjem, læse måleren igen. Hvis du ser, at måleren har besteget, har du en lækage. Utætheder kan mindske brusebad vandtrykket. Hvis dette sker i dit hus, vil du har brug at kalde en blikkenslager for at løse problemet. Dette er din sidste udvej.

Tips & advarsler

  • Husk at slukke enhver ismaskiner, hvis du tjekker for vand utætheder.
  • Højere vandtryk kan tvinge dig til at spilde meget mere vand end du normalt ville.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com