Hvordan man opbygger et drivhus fra genanvendeligt

January 21

Du kan bygge en simpel drivhus med genbrugsplast to liters flasker. Designet er ligetil; konstruktionen er enkel, og bedste af alle omkostninger er minimal for denne 6 - af 8 - ved 6-fods drivhus.

Instruktioner

•Wash flasker og fjerne etiketter i sæbevand. Fjern alle flaske hætter og skære 1 tomme fra bunden af alle flasker med skarpe saks eller en hobbykniv.

•Mark et rektangel på jorden, der måler 6 fod på den korte side og 8 fod på den lange side. Grave 2 fod dybe huller i de fire hjørner. Stå fire 4 x 4 indlæg ind i huller og hæld den forberedte opstille konkrete omkring dem. Støt indlæg for at sikre, at de forbliver lodret mens betonen indstiller.

•Saw 2 - af 2-tommer tømmer til at foretage de passende udledningen rammer, som vil være dets vægge, tag og dør. Cut fire tømmer at være 8 fod lang og fire tømmer at være 6 fod lang. Bispehue-skær timbers' hjørner og konstruere to 6 - 8-fods rektangulære rammer, som vil være i drivhuset front og ryg vægge. Følg denne procedure for 6-by 6-fods gavlene, 6-af 8-fods tag såvel som for døren som kan af enhver størrelse mindre end dens ende ramme.

•Stack den forberedte flasker, oven på den anden side på en foropmålt haven sukkerrør. Vende den sidste flaske, således at bunden vil passe ind i den tidligere flaske bunden. Du vil forberede hver haven sukkerrør på denne måde at sikre, at spanskrøret stikker ud af en flaske øverst i hver ende.

•Lay de forberedte væg, tag og dørkarme fladt på jorden. Omhyggeligt lå en flaske stak på en ramme og Hæft fremspringende sukkerrør enderne til rammen. Lægge en anden flaske stak tæt ved siden af den, du bare hæftes til rammen og fortsætte indtil hver enkelt af rammerne har været fyldt med flaske stakke.

•Strømforbrug i standby op den færdige væg rammer og skrue dem i de fire stillinger. Gøre dette med tag og slutte af med at hænge døren på to hængsler i sin dørkarmen.

•Spread barkflis omkring den indvendige og udvendige omkredsen af drivhusgasser at modvirke græsset i at vokse. Outfit interiør med træ eller plast borde, bringe i haveredskaber og masser af pottemuld.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil oprette cross ventilation i drivhuset, bygge en anden dør i den modsatte ende. Under specielt varme sommerdage, åbne begge døre og så luften kan cirkulere frit gennem strukturen.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com