Løbende blomstrende klatring planter

November 16

Løbende blomstrende klatring planter

Boligejere gerne gøre deres værfter og haver ser som indbydende som muligt. En del af måden at gøre dette er at tilføje planter, der løbende blomstre for de fleste eller alle af foråret og sommeren årstider, i stedet for blot for en uge eller to. De fleste løbende blomstrende planter er stauder, der ikke behøver genbeplantning hvert år. Tilføjelse af løbende blomstrende klatring planter til din have forlænger nydelsen du får ud af det.

Roser

Plante en række roser til haven, der løbende blomstre og klatre. William Baffin er en type af klatring rose blomstrer året rundt og er temmelig sygdomsresistente. Dette er en nem plante til at vokse i de fleste gartnere i mange forskellige zoner. Portlandia er en stor klatring rose, der blomstrer i peachy farver. Portlandia vokser godt i zoner 1-5. Ny Dawn er en populær lyserøde rose, der klatrer op til 10 fod høje. Hemmelige haven moskus bjergbestiger er en anden løbende blomstrende rose, der producerer klynger af duftende hvide blomster.

Vinstokke

Plante klatring vinstokke for at have kontinuerlig grøn hele året rundt i din have. Kiwi vin har blade formet som hjerter, der er lilla, når nye. Pink blossoms vises også på denne klatring vinstokke, der vokser godt i zoner 4 til 8. Blomster chokolade vin har en krydret duft. Denne klatring vinstokke vokser meget hurtigt i zone 5-8. Orange, rød og lilla blomster af trompet vin tiltrække kolibrier. Trompet vin vokser godt zoner fra 5 til 9. Dette er en tung klatring vin, så sørg for at give det en heavy-duty espalier, der vil ordentligt understøtter vægten.

Andre klatreplanter

Vokse chilenske bell blomster i skyggefulde områder af din have. Dette bjergbestiger, som har store røde, pink eller hvid klokke-formede blomster, virker særligt godt på en løvhytte eller en slags espalier, hvor det kan fletter sig selv på den støtte, vokser i og omkring hullerne. Guinea blomsten vokser godt som et bunddække eller en bjergbestiger. Guinea blomst tager ikke over din have, som nogle løbende blomstrende klatrere har en tendens til at gøre. Guinea blomst klatrer godt på hegn samt espalier og har grønne blade hele året rundt. Plant Guinea blomsten i fuld sol eller halvskygge.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com