Illinois planter til landskabspleje

November 17

Uanset hvilken type af landskabsarkitektoniske scenario du har planlagt din Illinois hjem, en indfødt plante er mere end sandsynligt tilgængelige for det. Disse Illinois landskabspleje arter kan være små og delikat krydderurt, eller de kan være så store som træer. Ved hjælp af indfødte arter tilpasset til Midwest vejr og sygdomme kan optimere du dine chancer for at have en blomstrende landskab. Illinois er i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 6. Minimum temperaturerne spænder fra minus 25 grader F. i nord til minus 5 grader F i sydlige dele.

Marsh morgenfruer

Du kan lysne op områder hvor våde forhold hersker med marsh morgenfruer, Caltha palustris, en Illinois flerårig wildflower, der vokser selv i stillestående vand. Marsh morgenfruer trives i våde muck, hvilket gør dem en mulighed for steder, hvor intet andet synes muligt. Marsh morgenfruer er blandt de første vilde blomster blomstre i foråret. Deres strålende gul blomstrer er prangende og sidste for omkring en måned. Marsh morgenfruer klarer sig godt i fuld sol.

Snowberry

Hardy så langt nord som plante hårdførhed zone 3, snowberry, Snebær albus, er en busk, der producerer en hvid frugt; Dette giver Illinois indfødt meget dekorative flair. Snowberrys blå-grønne blade giver ingen signifikant fald farve før falde ned, men de hvide bær bo på busk indtil vinteren går i gang for alvor. Snowberry vokser til 6 fod og er let at omplante og busk vil vokse i de fleste jordtyper, ifølge University of Connecticut Plantedatabasen. Plante snowberry i tørre steder og skyggefulde haver. Det kan også bruges som en busk grænse.

Østlige Wahoo

Østlige wahoo, Euonymus atropurpureus, vokser til en stor busk eller lille træ med fint løv. Det har et ry for at tiltrække fugle. Østlige wahoo vokser overalt i Illinois, men er ikke en meget almindelige arter i staten. Østlige wahoo vokser i mange slags jord, men det gør ikke godt på websteder med dårlig dræning. Arter funktioner røde bær, som fuglene søger, samt rød-lilla blade i efteråret. Bruge østlige wahoo, som en landskabspleje valg i fugl haver eller som en hæk.

Blomstrende hindbær

Også kaldet thimbleberry, er blomstrende hindbær eller Rubus odoratus, en løvfældende busk, der vokser til 6 fod. Native til Illinois og en stor del af østlige Nordamerika, blomstrende hindbær har værd funktioner, der skal gøre du betragter det som en landskabspleje plante. Busk tiltrækker sommerfugle med sine blomster, der blomstrer fra juni til August. Dets frugter, der modnes i efteråret, tiltrækker fugle. Tør frugt er spiselig, men bedre venstre for dine vingede venner. Blomsterne er prangende og duftende og tage på en lilla-rose farve. Blomstrende hindbær er en god pasform for naturområder i din landskab eller i skyggen haver. Ud over modstå lyssky indstillinger, kræver blomstrende hindbær bare en gennemsnitlig, godt afdrypning jord at dyrke.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com