Hvordan man laver kolde Patch asfalt

January 26

Hvordan man laver kolde Patch asfalt

Kolde lappe er processen med at reparere huller i en overflade med en kold blanding af asfalt. Disse huller opstår fra udvidelse og sammentrækning af overfladen forårsaget af frysning vand. Selvom en hot mix af asfalt vil reparere hullerne, er det en mere vanskelig proces. Heldigvis kan du blande en kold plaster på asfalt med en kold lappe stof fra hjem forbedring butikker.

Instruktioner

•Anbring en trillebør ved siden af hullet i din asfalt indkørsel. Det er lettere at blande den kolde patch sammensatte nær stedet, så du kan anvende det hurtigt og nemt.

•Pour koldt blandes lappe sammensatte i trillebør. Indarbejde sammensat med den medfølgende asfalt tilsætningsstof i forholdet skitseret på emballagen. Omrøres grundigt med skovl til Bland den kolde patch sammensatte jævnt.

•SCOOP op en shovelful af kolde patch og udfyld det åbne hul. Bruge en stål tamper komprimere den lappe indtil det er plan med indkørsel. Vent i mindst 30 dage for patch til at helbrede fuldstændigt før du anvender en asfalt fugemasse.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com