Sådan Deadhead klatreroser

November 25

Sådan Deadhead klatreroser

Klatreroser er uddannet til espalier eller espaliers til at levere en kaskade af blomster og løv langs disse strukturer. Mens de skal blive bundet og uddannet, da de steg spanskrør ikke er teknisk vinstokke, er effekten ligner andre dekorative vinstokke. Når de klatreroser er gjort blomstrende, deadheading holder dem ser attraktive og tilskynder til yderligere blomstrende. Deadheading er fjernelse af gamle blomster, som forhindrer klatring steg fra indstilling frø og færdiggøre den blomstrende cyklus.

Instruktioner

•Kontrollér rosen Stokke en gang om ugen, mens de aktivt blomstrer for visnende blomster. Fjerne dem, der er begyndt at visne eller hvor kronbladene er allerede begyndt shriveling og falde ned.

•Klippe off stilken, den visne blomst er knyttet til ¼ tommer over de nærmeste blade. Skær stilken i en 45 graders vinkel ved hjælp af en ren sakse. Nye blomsterknopper er fremstillet af løv.

•Work fra bunden op som du deadhead, således at du ikke går glip af de brugte blomster. Bruge en trappestige for at nå roser nær toppen af klatring Rosen.

•Fjern alle brugt blomster fra området og råde over dem eller føje dem til kompostbunke. Forlader den brugte blomstrer på jorden omkring klatring rose kan give et hjem for insekter eller sygdom organismer, der kan inficere roserne.

Tips & advarsler

  • Når trimning mere end én klatring steg plante sterilisere din Sakse til at forhindre spredning af sygdommen. Skyl dem i en opløsning af én del blegemiddel til ni dele vand.
  • Hvis din klatring rose er for høj til at nå med en trappestige, og du bruger en almindelig stige, har nogen i nærheden til at støtte det for dig. Det er farligt at bruge en stige på egen hånd.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com