Fakta om orkidé blomster

February 1

Par blomster trække så meget fanfare og opmærksomhed som dem i orkidé familien. Fascination med orkideer strækker sig langt tilbage i historien, med avlere dyrker dem i århundreder. Orkideer udgør en af de største klassificering af blomstrende planter, med mindst 20.000 typer kendte, selv om nogle skøn pind nummer for at være tættere på 30.000. Voksende orkideer tillader gartnere at bringe udseendet af troperne med hjem. Skønhed og variation af disse blomster gøre dem et knudepunkt i landskaber.

Historie og Distribution

Orkideer oprindeligt voksede i de tropiske regioner i verden. I Asien, har orkideer længe siden blevet en værdsatte blomst til at vokse. Smithsonian Institution konstaterer, at orkideer symboliserede adel og raffinement i oldtidens Kina. Den ældste kendte kinesiske skrifter relateret til medicin omtale orkideer som havende medicinske værdi. Siden deres begyndelse i den tropiske verden, er orkideer indført i forskellige andre dele af verden med mere tempereret vækstbetingelser.

Klassificering

På grund af deres brede distribution varierer orkidé vækst krav betydeligt fra art til art. Forskere klassificere orkideer i henhold til de temperaturer, de vokser godt i--gør det lettere at vælge en passende orkidé for dit område. Cool-voksende orkideer gerne temperaturer mellem 55 og 70 grader F, mens varm voksende orkideer foretrækker temperaturer mellem 65 og 80 grader F. I mellem, gerne mellemliggende voksende orkideer temperaturer fra 60 til 75 grader F.

Vækst krav

Uanset temperatur, orkideer har brug for nogle fugtighed til at vokse, helst mellem 40 og 80 procent. Vandstand, lys og gødning beløber sig for orkideer afhænger af arten vokset. Ifølge S. Schouten fra Iowa State Universitys Institut for Havebrugsproduktion gerne de fleste orkideer tørre ud mellem vanding. I naturen vokser orkideer normalt på træer som epifytiske blomster, at lade deres rødder hænge løst. Da dette sjældent muligt i et hjem haven eller indendørs, orkideer har brug for jord, der giver mulighed for maksimal luftcirkulation.

Fysisk beskrivelse

Orkideer varierer i størrelse, form og farve, fra den hvid tynd-grafitmine Ghost orchid til de plettede Cymbidium orkideer. Imidlertid deler de fællestræk, som tillader dem at være klassificeret i samme familie. Orkideer har en kolonne i midten af blomsten. Mens andre blomster vokse deres reproduktive dele separat, vokse disse dele sammen som kolonne på orkideer. De fleste orkideer følger mønstret af at have tre kronblade og tre kronblad formede bægerblade. Orkideer har også en særskilt, normalt prangende, kronblad vokser nedad kendt som læbe eller labellum.

Skadedyr og sygdomme

Orkideer er berørt af de fleste af de samme problemer som andre potteplanter, når der dyrkes indendørs. Normalt, kan skadedyrsangreb og infektioner undgås ved at sikre en plante købt er sundt og får ordentlig pleje. Hvis en orkidé er en sygdom, kan det behandles, ved hjælp af en kommercielt formulerede fungicid. Mealybugs, bladlus og skalaer udgør et potentielt problem for orkideer. Det meste af tiden, kan disse bugs bare vaskes af anlægget.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com