Typer af enebær bunddække

February 2

Typer af enebær bunddække

Enebærbuskene omfatter en bred vifte af stedsegrønne planter spænder fra lav-voksende buske træer. De er en del af familien Cupressaceae, der har nål-formede blade. Mange enebær er duftende og gøre gode planter til at give visuelle og aromatiske interesse i haven hele året. Lavtvoksende sorter er gode til at give bunddække hvor vækstbetingelser er vanskeligt, skyggefulde områder og skråninger.

Plantning

Fire sorter af enebær er anbefalet af Purdue University for bunddække. Ideelt, plantning bør gennemføres i foråret, selv om enebær kan plantes på ethvert tidspunkt af året. Forbered jorden ved at grave 10 inches dyb og blande 2 inches af sphagnum eller gødning i det før udplantning. Tilføje en komplet gødning til jorden, som 12-12-12. Space planter ifølge de anbefalede mål for din sort. Grave et hul i samme dybde som en klump, Placer planten, så refill med jord. Holde planten godt vandes og placere et 2-tommer lag barkflis på området øjeblikkelig jord som flis eller halm, at hjælpe bevare fugten og holde ukrudt i skak.

Juniperus Chinensis

Solrige steder er ideelle til Juniperus chinensis. Det vokser flad og når 18-24 inches høj og 8 til 10 fod bred. Den flade form er god til at give en mat dækning på skråninger eller udfylde områder, der er akavet at plante. Nåle har en karakteristisk stål-blå farve.

Juniperus Conferta

Denne hårdføre sort nyder sandjord og kan trives i dårlig jord eller blæsende udsatte steder. Juniperus conferta når 12 inches høj og foretrækker solrig steder men er egnet til enhver position i haven. Det har en grove tekstur og shaggy udseende, som gør det velegnet til uformelle plantning design.

Juniperus Horizontalis

Hvis du bor i en by eller din jord er tør, er Juniperus horizontalis ideelt, fordi det er meget hårdfør. Det har blå-grønne nåle og vokser ind i en tyk mat, der når 12 til 18 inches høj. Populære kultivarer omfatter Douglasii, som har stål-blå blade i løbet af sommeren og et hint af lilla i vinter.

Juniperus Procumbens

Rockeries og skråninger er gode holdninger til Juniperus procumbens, fordi det er langsomt voksende og har stive grene og tætte løv. Dens betragtes af gartnere til at være den bedste langsomt voksende enebær. Nåle er stål-blå farve og busk når 2 fod høj og 5 fod bred.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com