Hvordan man vælger cyklusser af vaskemaskine

02/03/2013 by admin

Hvordan man vælger cyklusser af vaskemaskine

At vælge en vask kan være forvirrende, hvis du er tilbyder usikker på kvaliteter hver cyklus. Mange mennesker løbende gøre alle vasketøj i en regelmæssig vask og aldrig forsøge eller lære om den permanente tryk eller sarte cyklus. Disse cyklusser er designet til specifikke grunde, og de forskellige muligheder gør det muligt at vaske enhver type stof, som det var beregnet til at blive renset.

Instruktioner

•Indstil spændeskive til en delikat cyklus hvis du vasker lingeri, silke, uld, broderede og forskønnet tekstiler, blonder og baby elementer. Denne blide cyklus bruger en lav agitation og delikat spin cyklus, så du kan få den egnede wash uden at bruge en grovere vask, der kan forringe din sarte genstande.

•Vælg en permanent presse cyklus hvis du ønsker en grundlæggende vask med delikat spin cyklus. Denne cyklus fungerer godt for tunge stoffer såsom polyester, flannel og strikkede tekstiler. De tunge stoffer har brug for en stærk ophidselse at rengøre stoffet, så cyklen færdig med en langsom spin, der frigiver overskydende fugt fra stof uden en ru ende cyklus.

•Anvend en regelmæssig vask cyklus for din cottons, T-shirts, cowboybukser, sweatsuits og andre grundlæggende tekstiler. Dette virker også, især når har du stærkt tilsmudset tøj, der kræver en stærk rengøring rutine. Den stærke agitation blandet med stærk spin cyklus grundigt renser tekstiler uden at efterlade rester.

•Kontrollér beklædningsgenstand mærke hvis du er stadig usikkert som cyklus for at vælge. De fleste klæder komme med pleje instruktioner, der vil fortælle dig, hvilken type af vask og tør rutine bør anvendes ved hvidvaskning af varen.

Relaterede artikler