Giftige Holly planter

02/04/2013 by admin

Giftige Holly planter

Holly planter er smukke planter, at holde deres tykke blade hele wintery, sne-fyldte måneder. Deres er mange arter af holly findes i varierende klimaer i hele verden. Nogle holly vinstokke betragtes som giftig siden deres bær og blade kan forårsage mave kramper og smerter hvis spist.

Blå Holly

Blå holly plante er en tyk busk, der kan nå højder på omkring 15 fod. Busk er præget af mørke-grønne blade, der har en tydelig blå undertone, deraf navnet "blå holly." Den blå holly er fundet i USDA hårdførhed zoner 4a til 9b, der dækker steder som Illinois, Georgien, Nebraska og Texas, f.eks. Den blå holly er giftige på grund af frø af bær. Når bud hvid blomstrer falder, er rige røde bær til stede gennem det meste af efteråret og vinteren, giver en prangende præsentation under lagene af sne. Frø af Bærrene er giftige for mennesker og dyr, som du måske vil bemærke wildlife afstå fra at spise bær.

Fosters Holly

Fosters holly er lidt forskellige i farve og tæthed end de fleste mennesker ville forvente for et holly bush. Planten er nedtonet i gyldne toner med sparsom blad tæthed for et lyst og luftigt udseende. Fosters holly er fundet i varmere klimaer i hele USDA zoner 7 til 9. I efteråret dække mørke bær den 10-fods-lang, 30-foot-tall bush i en tyk og klyngedannelse mønster. Frø inden Bærrene er giftige og bør aldrig blive spist. Som med mange holly buske, indeholder frøene naturlige kemikalier, der forårsager mave kramper og undertiden dermatitis (betændt hud eller rødt udslæt).

Burford Holly

Burford holly har et særskilt blad, der er kun 2 til 3 inches længe i en tåre-slip figuren. Andre holly buske har blade tre gange så længe med tre-strenget, pegede-spids ender. Burford holly planter er smukt farvede i gullig-grønne blade, der er tæt komprimeret i en runde bush. Burford holly kan dyrkes til højder på 20 fod og formet efter ønske. Ligesom andre holly buske har Burford bær, der er giftige, hvis de spises. Bær vil forårsage mavesmerter og mulige hududslæt.

Relaterede artikler