Hvorfor har du brug for grus for en mursten Patio?

02/06/2013 by admin

Hvorfor har du brug for grus for en mursten Patio?

Installere en mursten gårdhave gør landskabet mere indbydende og brugbart til udendørs sammenkomster. En beskeden grad af færdighed i at arbejde med landskabspleje værktøjer er nødvendige for at fuldføre projektet, men det er inden for rækkevidde af enhver motiveret boligejer. Men der er mange trin, der skal følges for at sikre gårdhaven er plan, stabil og holdbar på lang sigt. Projektet begynder med at bygge en grus foundation, som serverer adskillige vigtige funktioner.

Stabilt fundament

Hvis en mursten gårdhave blev bygget direkte ovenpå jorden, det bilægge ujævnt over tid og føre til en ujævn overflade. Muld er en variabel og Komprimerbar materiale og kan flytte og bevæge sig under vægten af mursten og folk gå over overfladen. Derimod er grus en ensartet materiale, der ikke komprimerer eller Skift, hvilket gør det det ideelle materiale til brug for grundlæggelsen af en mursten gårdhave. Muld skal fjernes fra gårdhave-område, så det kan bygges over fast undergrund, som er derefter pre-komprimeret før om en grus foundation for mursten.

Dræning krav

Da en mursten gårdhave er typisk bygget som en gennemtrængelig overflade uden brug af mørtel mellem murstenene, er grus nødvendig under så vandet kan løbe igennem, når det regner. Grus fungerer som en porøs lagerplads hurtigt løbe vand fra overfladen i en kraftig regn, hvorefter vandet langsomt siver ned i jorden under gruset. Ellers ville der være en risiko for puddling på overfladen, som kan plette mursten og skabe en farlig glat overflade.

Andre grunde til at bruge grus

Mursten kan nemt blive fortrængt af rødderne af træer vokser i nærheden af terrassen. Brugen af grus afskrækker rødder fra invaderer området, fordi der er lidt i vejen for fugt eller næringsstoffer, og materialet er fysisk svært for rødderne at trænge ind. I kolde klimaer hvor jorden fryser regelmæssigt i vinteren, forhindrer en dyb base af grus under mursten dem i at blive fortrængt af "frost hive" i den årlige cyklus af nedfrysning og optøning. Det skal være effektiv, skal grus udvide under den gennemsnitlige dybde af frosne jord i området.

Hvor meget grus til brug

Minimum 4 inches af grus er nødvendige for at danne en stabil base under en mursten gårdhave, selv om omstændighederne kan kræve mere. Hvis terrassen skal bruges til at understøtte mere end vægten af normale mund trafik, bør 6 inches eller mere anvendes. 12 inches af grus skaber et fundament firma nok til at drive over, selv om det skal blive spredt og komprimeret i lag. Mere eller mindre grus kan bruges til at lave den endelige gårdhave overflade på det niveau, der ønskes. For eksempel, er det ofte nødvendigt at fjerne op til 8 til 12 inches af muld for at bygge på stabil undergrund - dette kan erstattes med en tilsvarende mængde grus, så gårdhave overflade er selv med den originale kvalitet.

Relaterede artikler