Hvordan til at identificere problemer med peberfrugt

February 8

Hvordan til at identificere problemer med peberfrugt

Voksende din egen peberfrugt er forholdsvis let og billigt. Planterne underlagt visse sygdomme og insekt skadedyrsangreb, dog at du skal regelmæssigt kontrollere dem og tage grundlæggende forholdsregler. Bladlus og visse orme vil være synligt på eller under bladene; virus-og svampeinfektioner manifestere i pletblødning, misfarvning eller shriveling af blade og frugter; Stem rot er identificerbar ved misfarvede stængler og udviser planter.

Instruktioner

•Look under bladene af ældre planter til klynger af bladlus eller majsborere og langs blade og stilke af plantemateriale til cutworms. Fjerne bladlus og Udvisningshamre ved at vaske planter med varmt sæbevand og trække ud orme i hånden.

•Kontrollér blade til små gule pletter – disse typisk er forårsaget af bakterier. Da sygdommen spredes, steder får større, turn brunt og bladene falder af. Fjerne syge planter, så de ikke inficere den omgivende jord eller planter.

•Undgå over vanding peber planter for at forhindre stammen rådner. Hvis inficeret, stænglerne vil begynde at rådne og visne og planten wilts og dør. Fjern og kassér angrebne planter. Tilføje barkflis til området i haven hvor peberfrugter er plantet vil forbedre kunstvanding og hjælpe med at forhindre stammen rådner.

•Look for planter med misfarvede eller skrumpet peberfrugter eller blade – disse kan være tegn på forskellige blight sygdomme i anlægget. Disse er forårsaget af svamp i jorden; syge planter skal fjernes og inficeret jord udskiftet.

•Se omhyggeligt for tan eller brune områder på bladene eller peberfrugter. Dette er forårsaget af skoldning af for meget direkte sollys. Fjern planter til en mere skraverede område eller dække med en klud for at forhindre skoldning.

Tips & advarsler

  • Der er flere skridt du kan tage for at forbedre sundheden for dine peber planter og forebygge sygdomme. Køb og plante sygdomsresistente peber sorter. En anden faktor kan du styre er størrelsen og hyppigheden af vanding--vand regelmæssigt og jævnt, men undgå over vanding. Sørg endelig, for jorden er godt beluftet og rotere afgrøder hver to eller tre år.
  • Nogle insekt skadedyrsangreb kræver brug af pesticider. Nogle pesticider, der anvendes på peberfrugter er underlagt restriktioner og kræver en licens for at købe og bruge. Lær korrekt anvendelse og håndtering af disse pesticider på dit lokale county udvidelse kontor og følge etiketten anvisninger omhyggeligt.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com