Gamle husstand retsmidler for at slippe af mus

February 10

Gamle husstand retsmidler for at slippe af mus

Hvis du spot gnavede mad pakker, lille fodspor i støvede områder eller små, skinnende ekskrementer i dit hjem, er der en god chance for du har en eller flere mus lurer. Ud over at forårsage skade på din ejendom, bære mus også sygdomme som salmonellose (madforgiftning) og Lyme sygdom. For at hjælpe dig med at slippe af med din mus problem, kan nogle husstand retsmidler være til nytte.

Pebermynteolie

Mus er ikke glad for mint dufte, såsom pebermynte. For at hjælpe med at holde mus væk, soak bomuld bolde i Pebermynteolie og Placer dem i områder af Mus infestation. Du skal forny eller erstatte vatkugler, når de tørrer til at sikre maksimal effektivitet og til at forhindre musene i at bruge de udtørrede vatkugler som redemateriale.

Jordnøddesmør

Hvis du har problemer med at fange en mus, agn fælden ved at sprede peanut smør på det. Mus er stærkt tiltrukket af jordnøddesmør duft, og det bør trække musen ud af dens skjulested. Peanut smør klæbrig konsistens gør det også vanskeligere for musen til at flygte fra fælden. Sørg for at fjerne fælden som musen fanges for at undgå at tiltrække yderligere mus.

Ammoniak

Mus kan også blive frastødt af den stærke duft af ammoniak. Fylde små skåle med ammoniak og sæt dem på steder, hvor du måske har opdaget tegn på mus. Denne metode er ikke anbefales, men hvis du har kæledyr eller små børn roaming din husstand som ammoniak kan være skadelige, hvis du ved et uheld indtages.

Brugte kattegrus

Hvis du ejer en kat, tage endnu større fordel af at have denne instinktive mus hunter rundt i huset ved at placere en lille mængde af brugte kattegrus hvor mus har tendens til at hyppigt. Duften gør mus klar over, at en kat kan være lurer i nærheden og kan drive dem ud af dit hus.

Hakkede Cork

Hugge en vinflaske prop i små stykker og mætte dem i bacon eller bøf fedt. Placer bits i områder hvor musene færdes. Duften af fedt vil tiltrække mus, og den indtagne kork vil blokere deres fordøjelsessystem, hvilket resulterer i død.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com