Hvordan man opbygger Simple krisecentre

02/12/2013 by admin

Hvordan man opbygger Simple krisecentre

Kort sagt at gøre ild, den vigtigste overlevelse færdigheder vil du nogensinde lære, er at gøre en ly fra elementerne. Selvom du kan have tid til at finde permanente naturlige krisecentre på mange terræner, i to specifikke typer af terræn kan du ikke leve længe nok til at fuldføre din søgning. I en ørken jo længere, du er ude i solen, jo hurtigere din krop vil overophede og mister fugt. I tunge sne betingelser længere vil at du er ude i åbne hurtigere vindene siver varmen fra din krop og dræbe dig fra hypotermi. Derfor denne guide vil forklare hvordan man laver simple krisecentre i tung sne, snestorm betingelser såvel som i ørken betingelser.

Instruktioner

Bygge en sne træ ly

•Look for en god størrelse stedsegrønt træ med anstændig gren dækning.

•Dig sne ud rundt om træet, indtil du har fået en passende dybde eller du ramte jorden. Oprette en pit, omkring træet mindst fem fod i diameter.

•Pack sneen du har gravet op i de omkringliggende pit vægge til at undgå cave-ins. Hvis det er muligt, Hlökks sne op til øge højden af vind pause. Nøglen til overlevelse i sneklædte betingelser er at komme væk fra vinden. Selv om sneen kan være på frysepunktet niveau, vind - chill faktor er meget lavere end det, og vil hurtigt chill du til knoglen. Når du er kølet er der ingen måde at komme tilbage den varme, du har mistet.

•Klippe grene fra de stedsegrønne, at hænge så højt som du kan nå og drapere dem over toppen af pit til at oprette en løs tag. Forlade de lavthængende grene på træet, de udgør en naturlig læhegn og fungere som delvis beskyttelse fra sneen.

•Huddle midt i pit og vente på sne at lade op nok til at være i stand til at finde din vej til mere permanent husly og sikkerhed. Det kan virke fristende, men under nogen omstændigheder tillader ikke dig at falde i søvn i kulden. Når du sover din kropstemperatur, respiration og puls alle falder. Hvis det sker i under er frysning betingelser der en god chance for du vil dø i din søvn.

Bygning husly i ørken betingelser.

•Look for en nærliggende outcropping af klipper, en dal mellem klitterne eller en fordybning i jorden, som du kan drage fordel af. Depressionen behøver ikke at være alt for dybt, men det skal være lidt længere end din krop og om en fod bredere end dine skuldre.

•Brug din grave værktøj til at uddybe den depression, du har fundet. Du grave renden skal være mindst to fod dybe og lidt længere end din krop. Det behøver ikke være af ensartet dybde. Det område, hvor din torso og øverste organ bør være så dybt som muligt at isolerer mod varmen fra solen, men dine ben og fødder ikke behøver så meget beskyttelse, så skyttegrav kan vinkel opad. Dette vil spare tid og kræfter.

•Drape poncho, tøj og plader over toppen af renden, forlader værelse i nærheden af hvor dine fødder vil gå til at kravle ind og ud. Stræk det så stramt som muligt for at holde det fra at røre dig når du er i din husly. Forankre Ponchoen ned på tre sider af renden med alle nærliggende klipper. Sand vil arbejde ligeledes hvis ingen sten er tæt ved.

•Sprinkle en løs lag af sand over toppen af poncho til at tilføje yderligere isolering. Forsøge at dække Ponchoen helt uden at kollapse det. På den ene side, jo mere sand du bunke jo bedre det er at forhindre varmeenergi fra solen komme til dig. På den anden side gør øget vægten dækket mere tilbøjelige til at kollapse.

•Crawl i din husly og prøv at hvile. I løbet af dagtimerne kan denne husly reducere den omgivende temperatur med så meget som 40 grader Fahrenheit. Når natten falder ud af din husly, tage dine værktøjer og poncho med dig og forsøge at finde hjælp, vand eller mere permanent husly.

Tips & advarsler

  • Det skal bemærkes, at disse krisecentre ikke er lavet for komfort, de er en hurtig måde at komme ud af fjendtlige elementer til støtte i din overlevelse.

Relaterede artikler