Kunstige sten Installation

February 14

Kunstige stone er en billigere og visuelt skelnes alternativ til rigtige sten. Du kan bruge kunstige sten til at dække vægge lavet af træ eller beton give dem udseende af stenvægge. Installation af kunstige sten på dine vægge kræver dækker væggene i en metal Pudsprofiler og vedhæfter de kunstige sten med mørtel.

Forberedelse

Når du køber kunstige sten, få grundlæggende flade sten til at gå langs siderne af din væg og hjørne sten til hjørnerne. Hjørnet sten wrap omkring slutningen af væggen således at illusionen af en stenmur ikke er brudt. Købe nok metal tremme til at dække hele væggen og mørtel.

Kunstige sten kan skæres med en sav eller tilhugget ved hjælp af en mejsel. Skære stenene, således at de bliver korrekt passer til din væg. Væggen ser bedst ud hvis du skære stenene, så de kan placeres tæt sammen.

Installation

Hvis du dækker en træ væg eller en mur lavet af en anden vand-absorberende materiale, skal du starte installationen ved at dække muren med tjære papir. Dette vil holde vand fra at komme ind i væggen og forårsager sig hen til warp, som kan skade de kunstige sten.

Dække din væg med metal tremme. Strække tremme, så det passer stramt mod væggen. Brug negle til at sikre tremme til den eksisterende væg. På trævægge alle negle vil arbejde, men på vægge bygget af stærkere materiale, skal du bruge tykkere konkrete negle eller en sømpistol. Dække tremme med mørtel. Brug lige nok mørtel til at dække det hele tremme, og ikke mere.

Installere sten én ad gangen. Dække bagsiden af stenen med mørtel, anvende den gavmildt. Tryk derefter på stenen i tremme. Tryk på hårdt nok, at mørtlen på bagsiden af de sten oser fra mellem stenen og væggen. Stenen bør forblive på plads, når du giver slip. Hvis ikke, fjerner den fra væggen og tilføje mere mørtel.

Når du har placeret stenene, kigge efter eventuelle områder, der ikke er blevet fyldt. Du kan lade disse områder uden nogen sten eller forbedre udseendet af skæring mindre sten til at lægge i fugerne.

En time efter installation sten, før mørtel har helt indstillet, bruge en skalpel eller stick til at fjerne overskydende mørtel mellem stenene.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com