Sådan foretages fejlfinding af en AFP-200 brandalarm Panel

02/20/2013 by admin

Sådan foretages fejlfinding af en AFP-200 brandalarm Panel

AFP-200 er en linje af brandalarm paneler fremstillet af anmelderen brand systemer. AFP-200 er markedsført som en lille, økonomisk alarm panel med funktioner svarende til større og dyrere brandalarm paneler. Ligesom de fleste elektriske udstyr, AFP-200 er modtagelige for mangler og fejl, men disse opdelinger i kommunikation kan normalt løses, nemt og hurtigt.

Instruktioner

Instruktioner

•Tryk på knappen "Acknowledge/Step", og tryk derefter på knappen "Bell isolere", og tryk derefter på knappen "Nulstil" til at genindføre panelet til standardindstillingerne. En nylig strømafbrydelse eller andre strømafbrydelse kan forårsage alarmcentralen funktionsfejl. Men nulstille kontakten bør klart system af elektriske glitches. At trykke på denne sekvens af knapper vil også klart ud hvilken som helst eksisterende alarm eller falsk alarmsignaler.

•Tryk på knappen "Acknowledge/Step", og tryk derefter på knappen "Isolere" Hvis trinene anført ovenfor Undlad at nulstille alarmen.

•Kontrollér Lysdioden "System Trouble". Lysdioden vil udsende en gul flash, når der er et problem med alarm. Men når du trykker på "Acknowledge/Step", LED bliver en stabil gul farve. Det gule lys vil forblive på indtil alle system problemer er blevet rettet. Bemærk, at tilstedeværelsen af System problemer med LED ikke betyder, at alarmen ikke er blevet overtrådt, men at der er et teknisk problem med panelet brandalarm.

•Kontrollér AC strøm at sikre tilslutning og derefter kontrollere afbryderknappen for at være sikker på, det ikke har været udløst. Vekselstrøm og circuit breaker er både på den nederste venstre side af panelets tastatur visningsområde. For at nulstille effektafbryderen, vend det helt og tænd igen.

•Kontrollér "Batterifejl" førte til se hvis batterierne skal udskiftes. AFP-200 bruger to 12-volt batterier. Hvis en af batterierne er døde eller er løs, vil panelet alarm ikke fungere korrekt. I tilfælde af en AC strømsvigt, batterierne er afgørende for at sikre kontinuiteten i kommunikationen med den mellem panelet alarm, og alarmen.

•Kontrollér batteri ladestik til at se, hvis de er løs. Batteri ladestik er direkte under panelets tastatur visningsområde.

Tips & advarsler

  • Hvis ovenstående trin ikke løser problemerne med panelet brand alarm, vil alarm-selskabet normalt bistår telefon eller e-mail for yderligere fejlfinding. Afhængigt af kompleksiteten af løsningen, kan selskabets alarm tekniker have til at yde bistand på stedet.

Relaterede artikler