Du kan bruge Pyrex på en keramisk kogeplade?

01/01/2015 by admin

Keramisk cooktops, også kaldet induktion cooktops, ligner en ark af farvet glas og har farvede cirkler for at angive, hvor brænderne er. Pyrex glas eller borosilicate retter, pander og andre bageforme produkter kan bruges i forvarmet ovn, men bør ikke anvendes på toppen af enhver komfur, herunder keramiske cooktops. Men Pyrex rustfrit stål gryder eller tunge nonstick pander er fint at bruge på enhver brændeovn vifte.

Historie

Pyrex mærke er bedst kendt for Pyrex glas te elkedler, bageforme og gryderet retter. Indført i 1915, var køkkengrej oprindeligt markedsført som værende sikker til komfur toppe. Pyrex holdt op med at reklamere for produkter som sikkert for komfur når det droppede sin populære Flameware line i 1979. Pyrex indført rustfrit stål pander og tunge nonstick pander til sikker komfur madlavning. Disse linjer er ikke lavet med pyrexglas, selvom låg til produkterne.

Ekspertrådgivning

Induktion områder såsom keramiske cooktops fungerer bedst med gryder og pander fremstillet af rustfrit stål, støbejern eller magnetisk stål, bemærker Utah State University boliger og udstyr Specialist Dr. Leona K. Hawks. Når du bruger Pyrex metal pander, brug kun medium til lav varme for at undgå smeltende gryden. Kassér eventuelle beskadigede metal køkkengrej. Det er ikke sikkert for madlavning.

Advarsler

Brug aldrig Pyrex glasprodukter på toppen af varmekilder såsom brødrister ovne, lejrbål eller keramiske cooktops. Dette forårsager ujævn opvarmning af Pyrex bunden, som kan få det til at bryde. Sted Pyrex glas kun i en forvarmet ovn. Anbring aldrig Pyrex direkte på bordplader, tabeller eller dræn. Placer den på en madlavning rack eller håndklæde indtil det køler ned. Også, aldrig placere Pyrex glas låg direkte på en varmekilde som en keramisk kogeplade.

Overvejelser

Navnet Pyrex er blevet synonymt med borsilikatglas i den offentlige tankegang. Forbruger kræver en butik degnen Pyrex normalt refererer til glas samt ikke mindre kendte nonglass varer. Ældre gæster kan huske når Pyrex glasprodukter blev brugt på toppen af brændeovne i stedet for bare inde i brændeovne. De kan blande Pyrex metal bageforme med Pyrex glasprodukter og bruge glasprodukter, som de ville kasseroller eller skillets.

Relaterede artikler