Sådan Beskær en skæggede Iris

February 25

Sådan Beskær en skæggede Iris

Skæggede iris er smukke udbasunerede blomster, der kommer i en bred vifte af farver som hvid, pink og lilla. De vil tilføje skønhed og ynde til din have fra slutningen af foråret indtil tidlige efterår. Beskæring en skæggede iris er nødvendige i begyndelsen af efteråret for at anlægget til at blomstre igen i forsommeren. Korrekt beskæring skæggede iris vil sikre det kommer tilbage hvert år.

Instruktioner

•Fjern alle døde iris blomstrer med sakse én gang skæggede iris har stoppet blomstrende for sæsonen.

•Klippe blomstre stilke til jorden, trim døde blade og sveske tilbage sund bladene til 4 til 5 inches i efteråret, Ifølge National Gardening Association. Dette vil forhindre, at skadegørere, der er tiltrukket af den skæggede iris som bladlus og Udvisningshamre.

•Applicer en evergreen gren barkflis efter jorden er frosset at beskytte stængler og forhindre rødder fra vuggende ud af jorden. Hvis de gør, skal du placere mere jord over rødderne. Brug ikke nogen træ-type dækningsmateriale, da dette kan forårsage stilken til at rådne, ifølge blomst Havearbejde Made Easy. Fjerne gren barkflis i begyndelsen af foråret.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com