Diesel Fuel alternativ

February 26

Diesel motorer er generelt mere effektive end benzinmotorer, samt være mindre brandfarlige. Dette er hovedårsagen til diesel er normalt anvendes til kommercielle og især militære motorer. Dog producerer dieselolie et højt niveau af udstødningsgasser, som er impliceret i drivhusgas. Dieselolie også svinger i pris, fordi de fleste diesel er fremstillet af råolie. Som følge af et ønske om at udvikle flere bæredygtige brændstoffer, er der i øjeblikket udvikles en række alternativer til dieselolie.

Hvad er Diesel?

Dieselmotorer blev oprindeligt opfundet af Rudolf Diesel i slutningen af 1800-tallet. Dieselmotorer er en type forbrændingsmotor. Men i modsætning til motorer, som kører på benzin og bruge Tændrør til at antænde brændstoffet, dieselmotorer udnyttet intern kompression til at antænde brændstoffet. De første dieselmotorer blev designet til at bruge flydende kulstøv som en kilde til brændstof. Diesel også eksperimenteret med en række af vegetabilske olier, herunder jordnøddeolie. De fleste moderne diesel motorer kører på olie diesel, som er produceret i fraktioneret destillation af råolie.

Biodiesel blandinger

I de seneste år, har en interesse i vedvarende, renere energikilder resulterede i forsøg på at ændre dieselolie. En blanding af petroleum baseret dieselolie og biodiesel brændstof er blevet en ret almindelig alternativ. Biodiesel er et flydende brændstof fremstillet af animalsk fedt eller vegetabilske olier, og det er generelt renere at brænde end mineraloliebaserede diesel, ud over at være en vedvarende energikilde. Selv om biodiesel kan kombineres på hvilken som helst procentdel med petroleum baseret diesel, eller kan bruges som en komplet erstatning for mineraloliebaserede diesel, i USA, er de fleste biodiesel blandinger tyve procent biodiesel og 80% oliebaserede diesel.

Vegetabilsk olie og en Diesel alternativ

Ligesom Diesel eksperimenterede med jordnøddeolie som en kilde til brændstof til sin tidlige dieselmotorer, bruges vegetabilsk olie ofte som en kilde til biodiesel i dag. SVO eller Straight vegetabilsk olie, er nye, ubrugte olie. WVO eller affald vegetabilsk olie, er olie der er genbrugt efter madlavning, og som kan omfatte biprodukter som et resultat. Begge typer af olie kan bruges som et alternativ til dieselolie, enten ved forarbejdning olie til at køre i konventionelle dieselmotorer, konvertere motoren til at køre på vegetabilsk olie eller blot at bruge olien, som er i en konventionel dieselmotor. Men det sidstnævnte alternativ kan forårsage skade på motoren på lang sigt og er generelt ikke anbefales.

Andre alternativer, Biodiesel

Forskere ved University of Kansas har udviklet en proces, der eliminerer behovet for en af tre trin i Fischer-Tropsch konvertering af naturgas til syntetisk diesel, hvilket kan resultere i mere økonomisk produktion af syntetisk diesel fra naturgas. Denne konvertering proces har været tilgængelig siden anden verdenskrig, men er meget dyrt, som har hæmmet den omfattende brug af naturgas som en kilde til brændstof. Forskning på andre institutioner har givet lovende resultater med at bruge DME eller dimethyl ether som en ren kilde af syntetisk diesel. DME er normalt produceret fra fremstilles normalt af dehydrering af methanol. Dog er DME anvendes til biodiesel afledt af naturgas eller kul.

Overvejelser

Biodiesel er mindre effektiv som brændstof kilde end mineraloliebaserede diesel, og er også i øjeblikket dyrere at producere. Men en patenteret teknik udviklet på Oak Ridge National Laboratory, kaldet Principal komponenter Regression Plus, der identificerer biodiesel brændstoffer, som repræsenterer en betydelig emissioner forbedring over konventionelle dieselolie samtidig opretholde eller forbedre ydeevnen af køretøjet. TBS teknologi kolde gøre det lettere for biodiesel til at gøre deres vej til markedet, hvilket resulterer i færre emissioner og i sidste ende spare forbrugerne penge.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com