Sådan Beskær en Fuchsia plante

February 26

Sådan Beskær en Fuchsia plante

Mere end 100 arter af Fuchsier findes, som omfatter både hårdfør, opretstående-vokser Fuchsier egnet til US Department of Agriculture zoner 6 til 9 og de mere sarte Fuchsier egnet til USDA zoner 9 og 10 eller dyrkes som potteplanter. Fuchsia planter udvikle blomsterknopper på ny vækst træ og behovet for beskæring i det tidlige forår til at fremme ny vækst og blomstring. Tilbage til at vokse uden årlige beskæring resultater i begrænset blomstring og en unshapely, scraggly plante. Uanset hvilken fuchsia type du vokser, med korrekt beskæring og klemmer, vil du blive belønnet med rigelige blomstrer fra tidlig sommer gennem fall.

Instruktioner

•Wait indtil fare for frost er væk og vejret begynder at varme før beskæring din fuchsia planter. Over vinteren, fuchsia planter er forholdsvis hvilende men begynde at vokse igen, da temperaturen bliver varmere. Beskære lige før anlægget begynder sin voksende cyklus for at fremme ny vækst, men ikke skades af kulde eller overdreven regn.

•Klippe off grene af Fuchsier dyrkning i krukker og beholdere til kanten af beholderen ved hjælp af håndsakse. Grene og stilke derefter skal være mellem 1 og 6 inches i længden. Dette er et godt tidspunkt at tynde grene i midten af anlægget for at åbne anlægget. Hvis der synes at være en overfyldt område af filialer, afbrød en tredjedel til halvdelen af grene til jorden. Dette gør det muligt for de resterende grene mere luftcirkulation og plads til at vokse.

•Prune opretstående voksende Fuchsier og Fuchsier vokser i jorden ved at skære alle grenene til en længde på 6-8 inches, forlader to eller tre blade bud par pr. gren. Bruge hånd grensakse at gøre cut lige over en spirende blad par. Skære ud nogen døde grene på dette tidspunkt, samt tynd i midten af anlægget ved beskæring ud grene, der vokser for tæt på hinanden.

•Shape din fuchsia plante som du beskære det, så det er vel afrundede og cirkulære formede.

Tips & advarsler

  • Da den nye vækst vises på din beskæring fuchsia, Knib ud end spidsen af grenene. Dette tvinger anlægget til at blive fyldigere og bushier før det begynder at udvikle blomsterknopper.
  • Befrugte ikke en nyligt beskæring fuchsia plante i tre til fire uger. Anlægget skal fuldt ud kommer ud af vækstdvale og gendanne fra den alvorlige beskæring først. Befrugtende hurtigt efter beskæring uden nogen bladre er for stressende for anlægget.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com