Hvordan at slippe af smag af chili off min tunge

02/26/2013 by admin

Hvordan at slippe af smag af chili off min tunge

Chilipebre, som chile peber, få deres krydret, varm smag fra capsaicin beliggende i frugten af peber. Den krydrede faktor i chilipebre menes at være en forsvarsmekanisme, der forhindrer dyr i at spise planter. Mange mennesker nyder den ekstra "kick" chilipebre give til en parabol-- men hvis peberfrugter opretter en varmere smag end du foretrækker, er det sandsynligt, dine øjne vil vand og din tunge vil brænde.

Instruktioner

•Tag en slurk af kolde mælk efter spise mad med chili der gør munden brænde. Mejeriprodukter er kendt for at hjælpe med at slippe af krydret smag på tungen - dette er på grund af kasein i mejeriprodukter, som omgiver og vasker væk fede capsaicin i den samme måde parabol sæbe vasker fedt off retter. Hvis spiciness er meget stærk eller mælk ikke hjælper, spise et par skefulde af en tykkere mælkeprodukter som yoghurt naturel. Plain yoghurt er ofte serveret med mange krydrede mellemøstlige retter derfor.

•Nibble på en almindelig, kedelig-flavored krakker, som dem, smuldret op i suppen, til at hjælpe med at fjerne krydret capsaicin fra tungen.

•Eat en ske fuld af sukker. Tillad sukker til at drysse på tungen i et par sekunder for maksimal kølende effekt. Vask det ned med en drink i mælk og gentage disse trin, så meget som nødvendigt indtil de krydret smag er væk.

•Drik et par slurke af kolde øl. Alkohol i øllet hjælper med at vaske væk mild brænder på tungen fordi capsaicin er opløseligt i alkohol.

Tips & advarsler

  • Serveres creme fraiche eller kiks og brød med krydret fødevarer for at hjælpe cool dine tungen i mellem bid.
  • Belægge hænderne med vegetabilsk afkortning eller bære gummihandsker, når du håndterer chilipebre.
  • Vask dine hænder grundigt med sæbe og vand efter vask eller håndtering chilipebre. Capsaicin, der får på dine hænder kan let overføres til dine øjne eller læber, hvilket resulterer i smerte og ubehag.

Relaterede artikler