Materialer til en aircondition kanalen

02/27/2013 by admin

Materialer til en aircondition kanalen

Uden HVAC-systemer, vil huse og bygninger føles som frigid iceboxes eller store ovne afhængigt af årstiden. Aircondition kanalerne i HVAC-systemer arbejde tak for en stor del at de materialer, som de er lavet. Disse materialer har flere egenskaber, der gør dem ideelle til køling.

Glasfiber

Glasfiber er en meget effektiv isolering, hvilket gør det et ideelt materiale til air condition kanaler. Materialet er trykket i bestyrelser, der kan skære og sluttede sig til en lang række figurer. Glasfiber er stabil, men ikke så stærk som stål, så det ikke er egnet til brug i air condition kanaler der skal modstå udendørs skader.

Galvaniseret stål og aluminium

Galvaniseret stål er det materiale, som blev brugt i nogle af de tidligste luftkonditioneringsanlæg og er det mest almindeligt anvendte materiale i luftkanaler. Det er en meget stærk, ledende materiale, der ikke isolere godt, men er fremragende til køling luft. Stål er almindeligt anvendt til udsatte, udendørs luftkanaler og kanalerne i store bygninger. Aluminium er et andet fælles materiale, der anvendes i air condition kanaler, normalt i tape og tilsluttende dele af kanalen.

Polyurethan

Polyurethan er en type af højstyrke, isolerende plastik, der er brugt i en række industrielle, kommercielle og boligområde produkter, herunder air condition kanaler. Det er dannet i paneler, som er derefter formet i kanalerne.

Andre materialer

Et par andre materialer bruges almindeligvis i luft fører kanalerne. Syntetisk skum og plastmaterialer, såsom phenol skum og polyethylenterephthalat, der bruges til at gøre meget elastisk, bøjelig kanaler, der kan placeres i mere indviklede ordning end stål og glasfiber kanalerne.

Relaterede artikler