Hvad er en diamant Bur & borehoved?

03/02/2013 by admin

Hvad er en diamant Bur & borehoved?

For at få mest muligt ud af din boremaskine, hjælper det for at vide om de forskellige typer af bits og vedhæftede filer, der er tilgængelige. Diamond borehoveder og burs er blandt de mest holdbare heads du kan sætte på ethvert roterende værktøj eller bore. Du kan bruge dem til at udføre en bred vifte af opgaver.

Mange stats-en boremaskine

Del af øvelsen, der ture---hvor borehoved indsættes normalt---kaldes chuck. Du kan også sætte specialiserede bits eller værktøjer i chuck. Mens almindelige borehoveder bore huller i træ og metal, kan mere specialiserede vedhæftede filer for chuck, kaldet hoveder, udføre en bred vifte af opgaver, som polering, opskæring og routing. Nogle hoveder, såsom burs, kan bruges til at foretage præcise ændringer til metal og fine materialer.

Borehoveder

Borehoveder er den mest almindelige vedhæftet fil til chuck. De bar en glat hul i træ, metal eller andet materiale, der er bløde nok til at skære selv. Nogle borehoveder har peget slutter; disse bruges til kedelige frisk huller. Andre er flad spids og bruges til at udvide eksisterende huller.

BURS

BURS er specialiserede chuck vedhæftede filer til sarte skæring, udskæring og rengøring. Et bur er typisk en ballet-formet punkt, gevind som et borehoved for enden af en lille metal aksel. På grund af sin form rører kun en meget lille del af skærefladen det materiale du er gennemskæring. Dette gør en bur perfekt når du skal foretage en delikat cut og absolut ikke afskåret for meget.

BURS i Tandpleje

BURS er fælles som vedhæftede filer for tandlæge øvelser. På grund af de ejendommelige egenskaber af sin ballet-formet skæring overflader, et bur vil nemt skære igennem eller slibe tandemaljen, men det vil ikke skade mere sarte væv i munden, hvis det ved et uheld bør gøre kontakt.

Diamond borehoveder og Burs

Diamant er det hårdeste stof til producenter. Det er bundet til wolfram gennem en særlig metallurgiske proces. Den resulterende stof, polykrystallinske diamant, der bruges til at gøre skærkanter og tips af visse chuck vedhæftede filer. Diamant burs og borehoveder har overlegen holdbarhed når de anvendes på tætte materialer som sten og metal.

Relaterede artikler