Kan jeg vaske en silke kjole i en frontlæsser?

March 4

Kan jeg vaske en silke kjole i en frontlæsser?

En silke kjole er en delikat stof i forhold til en bomuld eller polyester kjole. Mens du ikke kan bare smide det i vaskemaskinen som du ville hårdere stoffer, er det muligt at bruge din front loading vaskemaskine til at rense den. Følgende generelle producent retningslinjer for rengøring silke samt læsning beklædningsgenstand tags skal hjælpe dig beskytte din silke kjole, så du kan bære det i mange år fremover.

General silke pleje

Håndvask er altid den sikreste metode til at vaske en silkekjole. Brug lunkent vand og mild sæbe. Skrappe rengøringsmidler, blegemidler og blegemidler er for hårdt på silke. Når du vasker en silke kjole, undgå vrid i stoffet. Løst hvislende kjole i vandet beskytter fibrene. Hvis du har brug at udvinde vand fra kjolen, roll kjolen i et håndklæde og tryk forsigtigt ud i vandet.

Ved hjælp af en frontlæsser

Mens de fleste silkekjole producenter anbefaler håndvask, angive nogle beklaedningsgenstand tags, maskine vask er acceptabel. Bruge en delikat cyklus, såsom håndvask cyklus og et mildt rengøringsmiddel, især en formuleret til håndvask. Vælg en kort spin cyklus eller ingen spin. Vask silkekjole med andre samme-farvede elementer eller helst af sig selv.

Efter vask

Silke tøj producenter anbefaler typisk ikke ved hjælp af en tørretumbler til tørre silke artikler. Varmen kan ændre farven på stoffet og krympe det. Ved hjælp af direkte sollys til tørre stoffet anbefales også ikke af lignende årsager. Det er bedst at hænge en silke kjole til tørre, så tøjet kan holde sin form. For at stryge en silke kjole, bruge damp og indstillingen silke.

Andre forslag og advarsler

Følg beklædningsgenstand etiketten Vaskeanvisninger til de bedste resultater. Brug eddike i skylning for at neutralisere vaskemiddel. Enhver sæbe venstre i silke sløver eller discolors den. Skyl tøjet en anden gang for at fjerne alle eddiken. Behandle pletter på din kjole straks med en plet behandling, der angiver det er sikkert at bruge på Silkestoffer. Hvis din silkekjole har dekorationer, bruge ekstra forsigtig når du vasker kjolen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com