Heil Air Central Conditioner Specs

03/05/2013 by admin

Heil opvarmning og køling produkter producerer og sælger bolig køling og opvarmning enheder og tilbehør. Det skaber centrale køleenheder, som angivet i et enkelt sted og cool hele dit hjem. Du kan købe Heil produkter kun fra autoriserede forhandlere, og du kan finde en forhandler i dit område ved at søge ved enten postnummer eller by og stat på selskabets hjemmeside.

QuietComfort DX 1600

Klimaanlægget QuietComfort DX 1600 har en sæsonbestemt energi effektivitet ratio (SEER) rating på 16, som er en Air Conditioning, opvarmning og køling Institute rating af energibesparelser effektivitet og omkostninger. Kompressoren er isoleret for at reducere støj, og kabinettet er lavet af galvaniseret stål med et pulver belægning maling. Det kommer med Plug and Play-funktion, som hjælper du eller din VVS-installatør nemt installere air conditionere, og ComfortAlert, som tillader systemet at køre selvdiagnosticerende tests. Du modtager en 10-års begrænset garanti på dele og en 5-års begrænset garanti på kompressor og udendørs coil.

QuietComfort DXT

QuietComfort DXT + to-trins Air conditionere kommer med en 16 til 18 SEER, og kobber 7 millimeter (mm) slanger, scroll-kompressor og aluminium fin spoler. Disse funktioner til at forbedre den samlede effektivitet af enheden. Det kommer med en to-trins Blæsermotor og en to-trins scroll-kompressor, og kabinettet er lavet af lakeret stål. Du får også ComfortAlert systemet med denne klimaanlægget og en to-trins system, der holder din fugtighed og temperatur konstant. Du modtager en 10-års begrænset garanti på dele, kompressor og udendørs coil.

QuietComfort DX 1300

QuietComfort DX 1300 Air conditionere funktioner en SEER rating af 13, og det kommer med en scroll-kompressor, som ikke anvender stempler. Indløb grill er belagt for at reducere korrosion og forurening, og kabinettet er lavet af galvaniseret stål. Det kommer med en to-trins fan og en aerodynamisk luft decharge design, som kombineres for at gøre denne klimaanlægget meget stille. Sig ligeledes egenskaber Plug and Play og ComfortAlert systemerne. Du modtager et 1-års begrænset garanti på den udendørs spole og kompressoren og en 10-års begrænset garanti på dele.

QuietComfort DX 1400

Klimaanlægget QuietComfort DX 1400 leveres med en scroll-kompressor, som er isoleret til at reducere støj. Det har en SEER rating på 14, og det kommer med en to-trins fan og en aerodynamisk luft decharge design. Du modtager en 10-års begrænset garanti på dele og en 5-års begrænset garanti på udendørs coil og kompressor. Aluminium fin spoler og kobber 7mm slanger, og klimaanlægget kabinettet er lavet af lakeret galvaniseret stål.

Relaterede artikler